فروشگاه اینترنتی صنایع دستی چرم نیما
Leather Craft Shop Nima


انجمن علمی باستان‌شناسی ایران در قالب بیانیه‌ای به حسن روحانی رئیس جمهور منتخب ایران، اعلام آمادگی‌اش را برای هرگونه همکاری و کمک همه‌جانبه اعلام کرد و خواستار بررسی و توجه دولت تدبیر و امید به معضلات عمیق باستان‌شناسی کشور شد. بی‌توجهی به تعاملات بین‌المللی و تعطیلی اغلب مراکز ایران شناسی و کرسی‌های باستان‌شناسی ایران در دانشگاههای معتبر دنیا طی سال‌های گذشته یکی از مهمترین معضلات این حوزه به‌شمار می‌رود.

انجمن علمی‌باستان‌شناسی ایران به نمایندگی از بخش اعظمی‌از جامعه علمی‌باستان‌شناسان ضمن اعلام آمادگی برای همکاری و کمک  همه جانبه به دولت تدبیر و امید معضلات پیش روی سازمان میراث‌فرهنگی را بررسی و به ارائه راهکار و برنامه‌ پیشنهادی پرداخت.
 
مشروح کامل بیانیه:
 
جناب آقای دکتر روحانی
رییس جمهور منتخب ملت ایران
 
با عرض سلام و احترام و شادباش به مناسبت کسب اعتماد ملت شریف وتاریخ ساز ایران در واگذاری مسئولیت خطیر ریاست جمهوری و با آرزوی توفیق برای حضرتعالی در صیانت از این امانت بزرگ؛غرض از تصدیع و تحریر این سطور، یاد آوری نکاتی پیرامون امری مهم و اساسی در حوزه مسئولیت ریاست جمهوری است که متأسفانه در تبلیغات و رقابت‌ها و مناظره‌های انتخاباتی هیچ یک از کاندیداهای محترم به آن پرداخته نشده است.
 
آری، میراث‌فرهنگی این کهن دیار همواره ماندگار هیچ جایگاهی را در برنامه‌های عزیزانی که قرار بود چهار سال سکان مدیریت کلان این کشور باستانی را بر عهده بگیرند، به خود اختصاص نداد و حتی ذکر نامی‌هم از آن نشد!! همین کم توجه­ای به امری خطیر که یکی از مولفه‌های مهم هویتی این ملت را تشکیل می‌دهد، انجمن علمی‌باستان شناسی ایران را بر آن داشت تا در آستانه تحولات بنیادین در دولت آینده، دغدغه‌های بخشی از جامعه علمی، پژوهشی و کارشناسی حوزه میراث فرهنگی کشور را به عالیترین مرجع تصمیم گیری در دستگاه اجرایی منعکس نماید. با امید به آنکه این دل نگرانی‌ها، واقعیت‌ها و راهکارهای پیشنهادی بتواند در اتخاذ بهترین تصمیم‌ها موثر افتد.
 
حضرتعالی نیک آگاهید که درخشندگی فرهنگ و تمدن این سرزمین به گونه‌ای است که هیچ کس حتی دشمنان این ملت را توانایی انکار آن نیست. باورها، رفتارها و سازندگیهای بی بدیل نیاکان ما در ادوار مختلف پیش از تاریخ، دوران تاریخی و دوران اسلامی‌که امروز از آنها به عنوان میراث فرهنگ مادی و معنوی کشورمان یاد می­کنیم و به آنها می‌بالیم، حاصل تلاشها، رنجها و زحماتی است که بر ما و نسلهای آینده این سرزمین پوشیده است. کسی نمی­داند که چغازنبیل، پاسارگاد، تخت جمشید، استخر، نقش رستم، بیشاپور، تخت سلیمان، مسجد جامع اصفهان، میدان نقش جهان، مجموعه شیخ صفی الدین اردبیلی، و هزاران اثر گرانسنگ دیگر در حوزه میراث مادی؛ و مواریث ارزشمند معنوی چون نوروز، سنتها، آیینهای ملی و مذهبی با چه رنج و زحمتی شکل گرفته و عینیت یافته است. اگر چه بخش اعظمی‌از باورها، رفتارها و کنشهای پیشینیان تمدن ساز این دیار بر ما پوشیده است، اما به کمک علم باستان‌شناسی تحولی شگرف در شناسایی راز و رمزهای شکل گیری تمدن این مرز و بوم رخ داده است.
 
انجمن علمی‌باستان شناسی ایران به نمایندگی از بخش اعظمی‌از جامعه علمی‌باستان شاسان این سرزمین ضمن اعلام آمادگی برای همکاری و کمک  همه جانبه به دولت تدبیر و امید لازم می‌داند معضلات پیش روی سازمان میراث فرهنگی، راهکارها و برنامه‌های پیشنهادی خود را تقدیم حضور نماید. امید است که رئیس جمهور محترم از ظرفیت‌های علمی‌و فکری این انجمن در تدوین برنامه‌ها و اجرای آنها در حوزه میراث فرهنگی کشور بهره برداری نمایند.
 
الف) مشکلات:
ـ تشکیل سازمان میراث فرهنگی در سال 1364 و تصویب اساسنامه آن در سال 1367 اگرچه واحدهای پراکنده زیرمجموعه وزارت فرهنگ و هنر قبل از انقلاب و وزارت علوم در پس از انقلاب را گرد هم آورد و به عنوان سازمانی واحد در زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی‌به فعالیت خود ادامه داد و خدمات درخوری را در این زمینه به حوزه میراث فرهنگی ارائه کرد؛ اما با توجه به اهمیت، گستردگی و ظرفیت میراث فرهنگی هرگز نتوانست انتظارات موجود را برآورده سازد.
ـ شاکله اصلی سازمان میراث فرهنگی کشور در پیش از انقلاب را «اداره کل باستان شناسی ایران»تشکیل می­داد که پس از انقلاب به سازمان میراث فرهنگی تغییر نام یافت. در این جابجایی اسمی، به دلایل متعدد از جمله کج فهمی‌های برخی نسبت به موضوع ایران باستان، جایگاه باستان شناسی و باستان شناسان کشور در سازمان تازه تأسیس نادیده انگاشته شد و به حوزه ای بسیار کوچک در سازمانی عریض و طویل محدود گردید.
ـ در اواخر دولت اصلاحات با ادغام حوزه گردشگری در سازمان میراث فرهنگی و تأسیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و ارتقا جایگاه سازمان به عنوان معاونت رییس جمهور که خود موافقان و مخالفان زیادی داشت، متأسفانه به دلیل فقدان شفافیت و تفکیک وظایف دو حوزه و عدم درک این مهم که گردشگری می‌بایست از خوان میراث فرهنگی ارتزاق نماید، امر وارونه شد و میراث ناخواسته در سایه گردشگری قرار گرفت.
ـ با ادغام سازمان صنایع دستی به سازمان میراث‌فرهنگی و گردشگری در دولت نهم و شعار توسعه گردشگری عملا میراث‌فرهنگی به محتضری تبدیل شد که امید نجاتی بر آن نمی‌رفت. تلاش‌های دلسوزان میراث فرهنگی باقیمانده در سازمان و متخصصان دانشگاهها نیز راه به جایی نبرد و هر روز میراث جایگاه خود را به نفع گردشگری از دست می‌داد، تا اینکه در دولت دهم فاجعه‌ای که از مدتها قبل دلسوزان هشدار آن را می‌دادند اتفاق افتاد و میراث فرهنگی را تکه و پاره کرده و ساختار آن را از هم گسیختند. ذکر این نکته لازم است که علیرغم ارائه شعارهای فراوان در حوزه گردشگری و تصمیمات سطحی در متلاشی کردن پژوهشگاه سازمان، عملاً هیچ توفیقی در موضوع توریسم و گردشگری نیز اتفاق نیفتاد.
ـ بر همه­ی مصائبی که به میراث فرهنگی پس از ادغام با گردشگری گذشت، می‌بایست فاجعه انتصابهای سیاسی و عدم شایسته سالاری و به تعبیر صحیح حضرتعالی ورود اتوبوسی و بدون بلیط از شهرداری، فرمانداری و … را نیز افزود. کافیست جنابعالی به سوابق تخصصی روسای سازمان و به تبع آن معاونین و مدیران استانها در طی مدت مذکور نظری بیفکنید تا عمق فاجعه را دریابید.
ـ افول،تنزل جایگاه و قطع بودجه‌های پژوهشی پژوهشگاه میراث فرهنگی که می­توانست به عنوان مغز و چشم سازمان عمل نماید از دیگر حوادث ناگوار در سازمان بود. شایان ذکر است که تمامی‌ مأموریتها و فعالیتهای سازمان میراث فرهنگی پژوهش محور بوده و توقف پژوهش در سازمان لطمات جبران ناپذیری را برجای گذاشته و خواهد گذاشت.
ـ منزوی شدن باستان‌شناسان در سازمانی که بر پایه تخصص آنان بوجود آمد و قطع ارتباط با متخصصین و صاحب‌نظران و ظرفیتهای موجود در دانشگاه‌ها و عدم استفاده از دانش آموختگان مراکز آموزشی.
ـ بی توجهی به تعاملات بین‌المللی و تعطیلی اغلب مراکز ایران شناسی و کرسی‌های باستان‌شناسی ایران در دانشگاههای معتبر دنیا.
ـ ­­عدم شناخت و توجه نسبت به حوزه میراث مشترک در گستره ایران فرهنگی که به شدت نیاز به همکاری و حضور متخصصان ایرانی دارد و می‌تواند مقوم روابط منطقه­ای ما باشد.
ـ تخریب و آسیب جدی به بسیاری از محوطه­ها و آثار باستانی کشور به دلیل بی توجهی مسئولین و فروپاشی نظام اداری سازمان و پژوهشکده‌های مربوطه.
ـ سطحی نگری و عدم اشراف به حوزه‌های مرتبط با گردشگری و صنایع دستی و ارائه طرحها و برنامه‌های  راهبردی در زمینه‌های فوق.
ـ عدم استفاده از ظرفیتهای سه گانه سازمان در امر اشتغال زایی.
 
ب) راهکارها:
ـ پایه قرار دادن  فرهنگ در امر توسعه و رویکرد ویژه به حوزه میراث فرهنگی برای دولتی که شعار تقویت وحدت ملی را در دستور کار خود قرار داده است. بی تردید میراث فرهنگی به عنوان یکی از مولفه‌های مهم هویتی ایرانیان می‌تواند نقشی محوری در تحقق وحدت ملی و تغییر نگاه جهانیان به ملت ایران داشته باشد.
ـ بازتعریف وظایف سازمان در حوزه­های سه گانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و تبیین این اصل که حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی می‌بایست از بسترهای فراهم آمده از سوی میراث فرهنگی برای تحقق اهداف خود استفاده نمایند. به عبارت دیگر حوزه‌های مذکور می‌بایست از خوان میراث فرهنگی استفاده نمایند نه بالعکس.
ـ به کارگیری افراد متخصص و آگاه برای هدایت این سازمان در سطوح عالی، میانی و کارشناسی. سوابق موجود حکایت از آن دارد که متأسفانه دولتها در امر فرهنگ که به سلامت روح و روان جامعه سر کار دارد احساس نیاز چندانی به متخصص نمی­کنند و غالباً افراد غیر متخصص و نا آشنا را به چنین مسولیتهایی می­گمارند. در حالیکه در حوزه‌های دیگر چنین عمل نمی­شود.امید است دولت تدبیر و امید در این حوزه نیز که بسیار حساستر از سایر حوزه‌هاست از متخصصان امر استفاده کنند.
ـ بازسازی و انسجام بخشی به ساختار از هم پاشیده سازمان از طریق جلب اعتماد و دانش افزایی کارشناسان و متخصصان موجود و جذب دانش آموختگان کارآمد و استفاده از ظرفیتهای موجود در دانشگاهها و مراکز پژوهشی داخل کشور.
ـ احیا مجدد و تقویت بنیه علمی‌و مالی پژوهشگاه سازمان به منظور انجام پژوهشهای مورد نیاز سازمان و نیز گسترش ارتباط و تعامل با مراکز علمی‌پژوهشی در سطح بین­المللی به منظور روزآمد شدن دانش متخصصان سازمان و استفاده از آخرین دستاوردها و تکنیکهای علمی‌در انجام پژوهشها و فعالیتهای سازمان.
ـ تعریف پروژه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت در حوزه‌های مأموریتی سازمان به ویژه باستان شناسی و استفاده از تمامی‌ظرفیتهای کارشناسی موجود در کشور.
ـ گسترش مطالعات تخصصی در زمینه میراث مشترک با کشورهای همجوار یا به عبارتی دیگر حضور کارشناسان و متخصصان کشور در حوزه ایران فرهنگی به منظور تقویت روابط و تعاملات فرهنگی و همگرائیهای منطقه ای.
ـ توجه علمی‌و تخصصی به حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی با به کارگیری متخصصان این حوزه و تعریف رابطه صحیح و منطقی میان سه حوزه به منظور دستیابی به اهداف کلان سازمان.
ـ  استفاده از طرفیتهای میراثی، گردشگری و صنایع دستی در امر اشتغال زایی از طریق فراهم آوردن بسترهای لازم و حمایت دولت از بخشهای خصوصی فعال در زمینه­های مذکور.
 
ج) طرحهای بنیادین:
ـ  تلاش برای نهادینه کردن توجه و صیانت از  میراث فرهنگی به عنوان معرفت عمومی‌از طریق تبلیغ در رسانه‌های جمعی؛ قرارگرفتن در برنامه‌های درسی در سطوح مختلف آموزشی؛ و ساخت فیلمها و برنامه­های تلویزیونی برای تبیین این امر که حفاظت از میراث فرهنگی  وظیفه ای ملی است.
ـ توجه و تبلیغ برای صیانت از میراث فرهنگی مادی و معنوی از طریق بخشهای مرجع جامعه نظیر مراجع معظم تقلید، ائمه جمعه و جماعات و شخصیتهای علمی، فرهنگی و هنری.
ـ الزام همه دستگاههای اجرایی برای تهیه پیوست فرهنگی بویژه مطالعات میراث فرهنگی برای کلیه طرحهای پیشنهادی.
ـ  تلاش برای تصحیح و تدوین قوانین مربوط توسط مجلس شورای اسلامی‌در حوزه میراث فرهنگی برای صیانت و پاسداشت مواریث فرهنگی کشور.
در پایان لازم به توضیح است که خوشبختانه پیروزی جنابعالی در انتخابات ریاست جمهوری بارقه امید و نور تازه ای در حوزه‌های علمی‌و فرهنگی کشور ایجاد کرده است. حضرتعالی در مناظره‌ها و برنامه‌های انتخاباتی بارها تاکید فرمودید که در حوزه‌های مذکور از نظرات مجامع و انجمن‌های علمی‌و صنفی مربوطه بهره گیری خواهید نمود. بنابراین انجمن علمی‌باستان شناسی ایران به عنوان انجمنی فعال در حوزه میراث‌فرهنگی آمادگی خود را برای همکاری همه جانبه با دولت تدبیر و امید اعلام می‌دارد.
توفیق حضرتعالی در پیشبرد برنامه‌های اجرایی به ویژه در حوزه‌های علمی‌و فرهنگی کشور را از خداوند متعال خواستاریم.

 


 
ثبت نام دوره هاي آموزشي کوتاه مدت سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري آغاز شد
استان: خراسان رضوي
 
 
مسوول آموزش اداره کل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي ضمن اعلام اين مطلب گفت : با توجه به برگزاري آزمون نهايي و جامع فراگيران دوره هاي قبلي گردشگري در خردادماه سال جاري ، ثبت نام متقاضيان دوره هاي جديد اين دوره ها از 15 خردادماه آغاز شده که تا پايان تيرماه سال جاري ادامه خواهد داشت .

علي صفرنژاد با اعلام اين خبر اظهارداشت : شروع دوره هاي گردشگري ، هتلداري وزبان تخصصي از 1/5/92 و شامل دوره هاي مديريت فني دفاتر خدمات مسافرتي و گردشگري ، راهنمايان ايرانگردي و جهانگردي ( ليدر تور ) ، راهنمايان طبيعت گردي (اکوتوريسم ) ومديريت هتلداري خواهد بود.

مسوول آموزش اداره کل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي ، همچنين يادآور شد : علاوه بر دوره هاي ياد شده دو سمينار تخصصي همچون رفتار سازماني پيشرفته و مهارتهاي ارتباطي در صنعت گردشگري در 14 تيرماه و نيز کارگاه آموزشي تخصصي ، تشريفات و مهمان نوازي در صنعت گردشگري و هتل داري با نگرش بر رفتار و استانداردهاي پوشش هاي اسلامي وايراني در 24و25 تيرماه سال جاري در مشهد برگزار خواهد شد .

سازمان میراث و گردشگری در طول سالهای گذشته در جهت تامین منافع عده‌ای خاص فعالیت می‌کرد و جوی مزیج گو و سخیف تربیت کرد تا افرادی که مستقل هستند از اطراف آن پراکنده شوند. درست کردن سمگا و ورود کانون اتومبیل‌رانی و جهانگردی به تورهای ورودی و خروجی از جمله عواملی است که از آنها به عنوان رانت و انحصار در سازمان نام برده می‌شود.

  ـ"محمدحسن کرمانی " رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران درخصوص مسائل و مشکلاتی که بخش خصوصی طی سالهای گذشته با آن روبه‌رو بوده و انتظاری که از دولت یازدهم برای اصلاح امور وجود دارد به CHN‌ گفت: «دولت جدید در مرحله اول باید رییس سازمان میراث و گردشگری، رییس سازمان هواپیمایی کشوری و رییس سازمان حج و زیارت را تغییر دهد و از آنجایی که هر سه آنها معاون وزیر هستند امیدواریم در انتخاب وزیر و معاونان آنها دقت کافی شود.»
 
او معتقد است: «باید در ریاست این سازمان‌ها از افراد عاقل، آگاه، دانا و اهل تعامل با بخش خصوصی استفاده شود نه افرادی که به هر ترتیبی به دنبال ازبین بردن بخش خصوصی بودند. در 8 سال گذشته و در ریاست دولت نهم و دهم با مشکلات بسیار در خصوص انتصاب افرادی مواجه بودیم که اهل تعامل با بخش خصوصی نبودند. این مشکلات نه تنها در راس سازمان بلکه در معاون‌های آن اعم از معاونت گردشگری، معاونت سرمایه‌گذاری و ... نیز به چشم می‌خورد.»
 
کرمانی با تاکید برآنکه بخش خصوصی در حوزه‌های تخصصی می‌تواند اعمال نظر کند تصریح کرد: «این کار با برگزاری جلساتی کاربردی قبل از انتصاب رئسای سازمان‌ هواپیمایی کشور و میراث و گردشگری می‌تواند کار ساز باشد. بخش خصوصی می‌تواند با اعمال نظر درخصوص ظرفیت‌ها و تخصص منتخبین دولت برای ریاست سازمان، رییس لایق و شایسته را معرفی کند. نباید ریاست سازمان‌ میراث و گردشگری و سازمان هواپیمایی کشور را بر طبق خوش خدمتی که برای گرفتن پست و مقام انجام می‌شود انتخاب کرد. هر بخشی می‌تواند بخش خودرا ممیزی کند چراکه فعالان گردشگری تجربه کافی برای این مهم را دارند.»
 
به گزارش CHN، دولت یازدهم می‌تواند با برگزاری چند جلسه مقدماتی با بخش خصوصی و تشکلات فعال در حوزه گردشگری باید و نبایدهای این حوزه را دریابد. این جلسات درخصوص انتخاب رئسای سازمان‌های مرتبط با گردشگری نیز می‌تواند کارساز باشد. این مهم جلوی تصمیمات نادرست و چالش‌هایی که به دلیل تصمیمات نادرست اتفاق می‌افتند را خواهد گرفت.
 
رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران معتقد است: «رئسای سازمان میراث و گردشگری و هواپیمایی کشور تاکنون به دلیل خوش خدمتی و حفظ پست و مقام خود حاضر بودند هر ضربه‌ای را به بخش خصوصی وارد کنند.»
 
او با اشاره به آنکه طی سالهای اخیر بارها و مکرر نامه‌ها و درخواست‌های پیاپی برای دیدار با رئسای سازمان‌های متولی گردشگری ارسال کرده‌است گفت: «در طول این سالها به هیچیک از درخواست‌های ما پاسخ داده نشد. اصولا طی سالهای گذشته به دلیل عدم آشنایی مسئولان با آداب اجتماعی شاهد آن بودیم که هر مسئولی که نقد می‌شد به جای آنکه پذیرنده انتقادات باشد در صدد حذف منتقدین بر می‌آمد.»
 
کرمانی با گله از آنکه سازمان میراث و گردشگری طی سالهای گذشته به دلیل کنار گذاشتن و به حاشیه راندن انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران در صدد برگزاری جلسه با انجمن‌های استانی روی آورد اذعان داشت: «سازمان میراث و گردشگری طی 8 سال گذشته نه تنها با کنار گذاشتن منتقدین سعی در نیکو جلوه دادن فعالیت‌های خود داشت بلکه مرا به عنوان رییس صنف تا جایی که می‌توانستند آزار دادند.از آنجمله می‌توان به تعلیق 11 ماهه دفتر من اشاره کرد که بدون هیچ جرمی انجام شد. موازی کاری‌ها نیز یکی دیگر از مواردی است که می‌‌توان به آن اشاره کرد.»
 
این آژانسدار افزود: «این درحالی است که مسئولان گردشگری که کارمندان دولت هستند موظفند به سوی بخش خصوصی بیایند نه آنکه بخش خصوصی برای دیدار با او التماس رییس دفترش را بکند. بخش خصوصی که مالیات می‌دهد نباید برای آنکه بتواند دیداری کوتاه با رییس سازمان میراث و گردشگری داشته باشد مزیج گویی کند. مسئولان گردشگری باید برای پیشبرد و رونق این حوزه خواستار دیدار با بخش خصوصی باشند. همه چیز در این سالها برعکس بود. دولت یازدهم باید در تعیین وظایف مسئولان دقت بیشتری به خرج دهد. نباید چوب الف بر سر بخش خصوصی باشد.»
 
رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران با تاکید بر آنکه سازمان میراث و گردشگری طی سالهای گذشته کاری جز رانت و انحصار گرایی انجام نداده‌است گفت:‌ «طی سالهای گذشته شاهد شکل گیری طبقات و جریاناتی در سازمان میراث و گردشگری بودیم که فرمانبردار آنها بودند. چنانکه با ایجاد تشکلات وابسته به سازمان، بزرگترین ضربات به بخش خصوصی طی سالهای گذشته وارد شد. در حقیقت با این کار منابع موجود حیف و میل شد.»
 
کرمانی در ادامه افزود: «سازمان میراث و گردشگری در طول سالهای گذشته در جهت تامین منافع عده‌ای خاص فعالیت می‌کرد و جوی مزیج گو، سخیف تربیت کرد تا افرادی که مستقل هستند از اطراف آن پراکنده شوند. درست کردن سمگا که اهداف آن مشخص نیست و فعالیت کانون اتومبیل‌رانی و جهانگردی که در بحث تورهای ورودی و خروجی وارد شده‌است ادرحالی است که ورود و فعالیت این کانون به حوزه ورود و خروج تور و معرفی آژانس و شرکت هیچ ربطی ندارد از جمله مواردی هستند که سازمان درخصوص تامین منافع عده‌ای خاص فعالیت کرده‌است.»
 
سازمان میراث و گردشگری را به دست اداره بازرسی و دیوان محاسبات دهید
این فعال حوزه گردشگری بهترین کار برای بررسی فعالیت سالهای اخیر سازمان میراث و گردشگری را سپردن کارنامه این سازمان به اداره بازرسی و دیوان محاسبات کشور دانست و یادآور شد: «این بازرسی نه تنها درخصوص گردش مالی سازمان میراث و گردشگری مورد نیاز است بلکه سازمان هواپیمایی کشوری نیز از این مهم مستثنی نیست چراکه طی سالهای گذشته وجوه کلانی را بابت تمدید مجوز و پروانه فعالیت از دفاتر خدمات مسافرتی دریافت کردند درحالی که نسبت به مبانی قانونی آن معترض بودیم و هیچ پاسخی در این خصوص دریافت نکردیم.»
 
کرمانی افزود: «دولت جدید باید پیگیر تمام پول‌ها و هزینه‌هایی باشد که طی این سالها به عناوین مختلف از بخش خصوصی گرفته شد و چگونگی هزینه شدن و خرج شدن آن مشخص نشد.»
 
به گزارش CHN، رییس سازمان میراث و گردشگری معاون رییس جمهور است، رییس هواپیمایی کشوری معاون وزیر است، دارا بودن چنین سمت‌هایی برای رئسای این سازمان‌ها راه را برای پاسخگو نبودن باز گذاشته است. درحالی که باید جایگاهی برای رئسای این سازمان تعریف کرد که به مجلس پاسخگو باشند.
 
مشکل عمده، پاسخگو نبودن مسئولان است
کرمانی با تاکید برآنکه باید بررسی شود که از بزرگ شدن میراث و گردشگری در قالب یک سازمان مستقل چه کارهای مثبتی حاصل شده  اظهار کرد: «اگر در بررسی‌ها به این نتیجه رسیدند که در طول 8 سال گذشته با بزرگ شدن سازمان هیچ چیزی عاید میراث و گردشگری نشده بهتر است چنین سازمانی را در قالب سازمانی کوچکتر فعال کنند تا مدیران آن پاسخگو باشند نه آنکه با فعالیت در قالب معاون وزیر پاسخگوی هیچیک از کارهایی که انجام می‌دهند نباشند.»
 
او با اشاره به ماده 2 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار گفت: «در این ماده عنوان شده که دولت مکلف است، در مراحل بررسی موضوعات مربوط به محیط کسب و کار برای اصلاح و تدوین مقررات و آیین نامه‌ها نظر کتبی اتاق‌ها و آن دسته از تشکل‌های ذیربطی که عضو اتاق‌ها نیستند اعم از کارگری، کرفرمایی را درخواست و بررسی کند و هر کجا لازم دید آنها را به جلسات تفضیلی دعوت کند. بهتر است صورت جلساتی که دو سازمان فوق با انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران داشتند را ارائه دهند. این درحالی است که به دلیل برگزار نشدن چنین جلسانی صورت جلسه‌ای برای ارائه وجود ندارد.»
 
از دیگر سو باید دید وعده‌هایی که هر روز بیش از روز گذشته با آنها پز می‌دهند چه شده‌است. ورود هفت و نیم میلیون گردشگر چه شد؟ چرا سازمان هواپیمایی کشوری جلوی پروازهای چارتر را می‌گیرد؟ چرا جلوی فعالیت شرکت‌ها گرفته می‌شود؟
 
کرمانی از نبود کارشناس متخصص، برنامه‌ریزی مناسب و ارائه آمارهای بی ربط که تنها نتیجه ارائه آنها ایجاد مخارج و صدور مجوزهای بی‌رویه بود به عنوان مشکلات گردشگری طی 8 سال گذشته نام برد. هرچه آمار بزرگتر شود هزینه آن نیز بیشتر می‌شود و آدمهایی که در حاشیه آن هستند نیز از شرایط موجود سواستفاده می کنند.

 

نوشته شده در تاريخ جمعه 31 خرداد 1392برچسب:نمونه محصولات چرم نیما (nimaleather,com), توسط نیما ذاکری سعید |

به دنبال گفته‌های ملکزاده در زمینه واگذاری سازمان میراث فرهنگی به بخش خصوصی

نوشته شده در تاريخ جمعه 31 خرداد 1392برچسب:به دنبال گفته‌های ملکزاده در زمینه واگذاری سازمان میراث فرهنگی به بخش خصوصی, توسط نیما ذاکری سعید |

خصوصی سازی ناگهانی، ایجاد فساد در سرنوشت میراث فرهنگی است

رییس کنونی سازمان میراث فرهنگی یک شبه تصمیم به واگذاری امور تصدی گری به بخش خصوصی گرفته است. این در حالی است که کارشناسان میراث فرهنگی هشدار می‌دهند که امر واگذاری امور تصدی گری به بخش خصوصی یا نهادهای مردمی باید بر اساس چارچوب قوانین و مقررات باشد. اگر این اتفاق ظرف مدت کوتاهی بیافتد باعث فساد شده و سرنوشت سازمان میراث را به خطر می اندازد.

مر واگذاری امور تصدی گری به بخش خصوصی یا نهادهای مردمی باید بر اساس چارچوب قوانین و مقررات باشد. اگر این اتفاق ظرف مدت کوتاهی بیافتد باعث فساد شده و سرنوشت سازمان میراث را به خطر می اندازد.
 
اردشیر اروجی، معاون سابق سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی و کارشناس امور گردشگری با بیان این مطلب به chn  می گوید:« اتفاقی که طی برنامه پنج ساله سوم و چهارم در  12 سال انجام نشده، چرا باید اکنون ظرف مدت کوتاهی انجام شود؟  عجله در واگذاری باعث فساد می شود و سرنوشت سه تا حوزه مهم ایران به خطر می‌افتد.»
 
به گفته او، بار دیگر باید گوشزد کرد که سازمان میراث فرهنگی در سه حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی است. میراث فرهنگی یک امر حاکمیتی است. در حقیقت غیر قابل واگذاری است و باید از طرف حکومت واگذار شود.
 
او ادامه می دهد اما در بحث گردشگری واگذاری باید به حاکمیتی و تصدی تفکیک می‌شود. آنچه مربوط به امور تصدی گری به بخش خصوصی  است در برنامه پنج ساله سوم توسعه اقتصادی و اجتماعی تعریف مشخصی دارد و نمی تواند به دلخواه شخصی صورت بگیرد.
 
اروجی می گوید:«در بخش میراث فرهنگی امور حاکمیتی است باید در بخش دولتی باقی بماند. این امور مربوط به قانون  و غیر قابل واگذاری است. امور مرمتی هم در حقیقت باید به روش های امانی انجام شود نه پیمانی. بنابراین صحبتی که رییس کنونی سازمان میراث فرهنگی می کنند غیر قابل قبول نیست و در حوزه های مختلف زیر مجموعه سازمان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی باید به تفکیک مشخص شود.»
اروجی می‌گوید که در مورد صنایع دستی هم ضوابط مشخصی وجود دارد و سپردن آن به بخش خصوصی به صورت ناگهانی امکان پذیر نیست. این اقدام اگر با تصمیمی ناگهانی صورت بگیرد، صدمات جبران ناپذیری به میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایران وارد می کند.


میراث فرهنگی ملک شخصی نیست که آن را واگذار کرد

خیال باطل

ملکزاده باز هم اظهار نظر دیگری کرد. او می‌خواهد تصدی‌گری سازمان میراث فرهنگی را به بخش خصوصی واگذار کند. برخی معتقدند او به نحوی صحبت کرده که گویا خود را مالک سازمان میراث فرهنگی می‌داند. ''حجت''، بنیان‌گذرا سازمان میراث فرهنگی اما گفته‌های او را خیال باطل می‌خواند.

 رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری درحالی از واگذاری تمامی اختیارات تصدی‌گری این سازمان به بخش خصوصی سخن می‌گوید که مهدی حجت، بنیان‌گذار سازمان میراث فرهنگی و عضور شورای چهارم شهر تهران، آن را غیرممکن و خیال باطل می‌داند.
 
محمدشریف ملکزاده که با وابستگی به تیم مشایی، در آخرین ماه‌های دولت دهم ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری را برعهده دارد، با اظهار نظری جدیدی از واگذاری تصدی‌گری این سازمان به بخش خصوصی خبر می‌دهد؛ خبری که از آن به عنوان ضربه‌ای دیگر به پیکر میراث فرهنگی کشور یاد می‌شود.
 
وی که در مراسم انعقاد تفاهم نامه با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سخن می‌گفت ، تاکید کرده است که "باید از نگاه اداری خارج شویم و کلیه امور را به بخش خصوصی واگذار کنیم تمامی صنوف، اتحادیه ها و دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی باید توان عملیات و اجرا داشته باشد." وی وعده 9 تیرماه را برای این واگذاری داده‌است.
 
این سخنان در حالی گفته می‌شود که ملکزاده به حتم در دولت آینده رئیس سازمان میراث فرهنگی نیست و چنین واگذاری بزرگی، از بخش دولتی به بخش خصوصی نه تنها در اختیار او نیست که مجلس باید دراین‌باره تصمیم بگیرد.
 
«مهدی حجت»، بنیان‌گذار سازمان میراث فرهنگی و عضو شورای چهارم شهر تهران با خیال باطل خواندن این تصمیم به CHN گفت: «برای واگذاری یک سازمان دولتی به بخش خصوصی ضوابطی وجود دارد که مراحل قانونی آن باید از طریق مجلس شورای اسلامی طی شود. میراث فرهنگی ارث رئیس سازمان نیست که آن را واگذار کند. متعلق به مردم است و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی دراین‌باره تصمیم می‌گیرند.»
 
وی در ادامه و با انتقاد از عملکرد سازمان میراث فرهنگی طی 8 سال گذشته گفت: «این لگد آخر مُرده ‌است (اشاره به ضرب المثلی است)؛ گویی آن‌ها می‌خواهند آخرین لطمات ممکن را به سازمان، میراث فرهنگی و گردشگری بزنند.»
 
به گفته حجت،‌ بهره‌برداری از میراث ملی، امری ملی است. میراث فرهنگی، قهوه‌خانه و کافه نیست که مردم آن را اداره کنند.
 
وی در پایان گفت: «رؤسای سازمان میراث فرهنگی در دولت نهم و دهم چندضربه هولناک به میراث فرهنگی وارد کردند که سالیان درازی طول می‌کشد تا جبران شوند. حالا قصد دارند چوب دیگری بر این بار شیشه بگذارند و بیشتر خرد کنند.»

 

به تازگی ریاست سازمان دم از خصوصی کردن سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری زده است که این امری نامیمون و نامبارک است و با این کار تمامی کارهای سازمان را به بخش های خصوصی داده و این سازمان را قربانی افکار پوچ خود میداند که از اینرو کلیه هنرمندان به این حرکات مرموزانه باید توجه دقیقی داشته باشند جالب این است که اتحادیه قهوه خانه های سنتی همه جا پیشرو در حمایت این امیال است و طفداری اعلام میکند از اینرو از رییس جمهور آینده خواهشمندیم که در دولت خود جایی برای نا بخردان باقی نگذارد

 


پیکر استاد جلیل شهناز، امروز با بدرقه جمعیت زیادی که به تالار وحدت آمده بودند تشییع شد. در این مراسم،‌محمدرضا شجریان، حسین علیزاده و فرهاد فخردالدینی سخنرانی کردند.

پیکر استاد جلیل شهناز، امروز با بدرقه جمعیت زیادی که به تالار وحدت آمده بودند تشییع شد. در این مراسم،‌محمدرضا شجریان، حسین علیزاده و فرهاد فخردالدینی سخنرانی کردند.
 
جمعیت حاضر در روبروی تالار وحدت آنقدر زیاد بود که باعث شد برنامه تا تاخیر آغاز شود.
 
سپس حسین علیزاده به عنوان اولین سخنران گفت: «ما اینجا جمع شده‌ایم که جاودانگی شهناز را یادآور شویم. شهناز کسی نیست که از بین ما برود.»
 
وی در ادامه افزود: «شهناز از با ارزش‌ترینهنرمندان میان ما بود و الهام‌بخش زندگی محسوب می‌شد انتظار داریم این اساتید که از بین ما می‌روند، تلنگری باشد برای مسئولین که درکبهتری از این اساتید داشته باشند.»
 
علیزاده یادآور شد: «شهناز چهره‌ای است که نمی‌توان به راحتی از کنارش گذشت و بهمسئولین می‌گویم که ای کاش عکس‌العمل بهتری نسبت به این موضوع داشتیم. مسئولان بایدبرای شهناز بیشتر از این‌ها واکنش نشان می‌دادند. بی‌توجهی به هنرمندان موسیقی ازعدم درک نشات می‌گیرد. ما با هنر شهناز زنده‌ایم و او بین ما خواهد بود.
 
فرهاد فخرالدینی، رهبر پیشین ارکستر موسیقی ملی نیز در این مراسم گفت: «بدون شک استاد جلیل شهناز یکیاز چهره‌های درخشان موسیقی ماست. او گنجینه‌ای گران‌بها از موسیقی ردیف ایران را دردل داشت.»
 
وی افزود:‌ «اکنون جلیل شهناز اینگونه شما را دور یکدیگر جمع کرده است. او گنجینه‌ عظیمی است که با پاسداری این موسیقی راحفظ کرده است. مضراب او بر روی هر نت از ردیف موسیقی نشان از عشق دارد. بی‌دلیلنیست که ساز شهناز بر دل شما می‌نشیند چون راه عاشقی را پیموده است.»
 
این هنرمند همچنین اظهار کرد: «ای کاش قدر این هنرمندان را بیش از اینمی‌دانستند. مردم ما هنوز ساز شهناز را به خاطر دارند و با آن آشنا هستند. اما چهرهاو را کمتر دیده‌اند، چون مسئولان در نشان دادن چهره هنرمندان مضایقه می‌کنند.»
 
محمدرضا شجریان با تسلیت این رویداد تاسف برانگیز اضافه کرد: «از شما درخواستمی‌کنم که تا پایان مراسم خاکسپاری در کنار استاد جلیل شهناز باشید تا همه ببینندکه مردم به هنرمندان کشورشان پایبند هستند. البته خودم از حضور تا پایان مراسمصرف‌نظر می‌کنم، چرا که احساس می‌کنم نظم مراسم به هم می‌خورد.»
 
سپس محمد موسوی - نوازنده پیشکسوت نی - در کنار شجریان قرار گرفت و استاد آوازایران نیز قطعه‌ای را با مطلع «یاران موافق همه از دست شدند» خواند.
 
بخش دیگری از مراسم تشییع پیکر جلیل شهناز به سخنرانی علی‌اصغر شاه‌زیدی اختصاصداشت. این هنرمند پیشکسوت اصفهانی در سخنانی گفت: متاسفانه خیلی‌ها در این چند سالگذشته نسبت به شهناز کم لطفی کردند.
 
او ادامه داد: «سال‌ها پیش خیلی‌ها افتخار می‌کردند که در کنار شهناز باشند‌، بااو عکس بگیرند و ... اما در چند سال اخیر بسیاری از آن آقایان که به کنار شهنازبودن افتخار می‌کردند،‌ هیچ یادی از او نکردند.»
 
شاه‌زیدی تاکید کرد: «وقتی که او خداوندگار تار بود، در کنارش بودند و در کنارشعکس گرفتند؛ اما وقتی بیمار شد از او دست‌گیری نکردند.»
 
همچنین کیومرث شهناز - فرزند این هنرمند مرحوم - نیز از مردم برای حضور در مراسمتشکر کرد و گفت: ممنون از شما که به اینجا آمدید و دل ما و دل اهل هنر را شادکردید. اما باید این موضوع را هم در نظر داشت که قدر هنرمندان را قبل از مر‌گ‌شانبدانیم.

 

 

سید محمد بهشتی، رئیس پیشین سازمان میراث‌فرهنگی با نگاهی به اقدام اخیر ملک‌زاده مبنی بر واگذاری کلیه اختیارات تصدی گری سازمان میراث فرهنگی به بخش خصوصی به رئیس سازمان میراث‌فرهنگی توصیه کرد ‘’در این چند روز باقیمانده کار خوب هم انجام ندهد چه برسد به این اقدام اخیر که بد است.’’

ـ اقدام اخیر محمد شریف ملکزاده، رئیس سازمان میراث‌فرهنگی درحالی با واکنش کارشناسان میراث‌فرهنگی همراه شد که سید محمد بهشتی نیز در گفت و گو با خبرگزاری میراث‌فرهنگی به توصیه کرد، در این چند روز باقیمانده از عمر دولت دهم، رئیس سازمان میراث‌فرهنگی کار خوب هم انجام ندهد چه برسد به واگذاری اختیارات سازمان میراث‌فرهنگی که بد است.
 
به‌گزارش CHN، روز گذشته محمدشریف ملک زاده در مراسم انعقاد تفاهم نامه با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از واگذاری کلیه اختیارات تصدی گری سازمان میراث فرهنگی به بخش خصوصی در 9 تیرماه گفت.
 
این گفته رئیس سازمان میراث‌فرهنگی درحالی، نگرانی اهالی میراث را نسبت به شرایط حساس سازمان میراث‌فرهنگی دوچندان کرده ‌که سید محمد بهشتی، با مهم برشمردن بخش گردشگری، به وظایف حاکمیتی‌ این بخش اشاره دارد که قابل واگذاری نیست.
 
رئیس پیشین سازمان میراث‌فرهنگی در ادامه سخنان‌‌اش، وظایف سازمان میراث‌فرهنگی را حاکمیتی قلمداد می‌کند و می‏گوید: «گروهی از وظایف سازمان میراث‌فرهنگی حاکمیتی است که اساسا قابل واگذاری به بخش خصوصی نیست. از سوی دیگر، یکسری وظایف تصدی‌گری هم وجود دارد که در این وظایف تصدی‌گری بخشی از آن را نمی‌توان به‌طور قانونی و عملی واگذار کرد. به‌عنوان مثال، موزه‌های کشور چون موزه‌ ملی یا کاخ گلستان را به‌صورت قانونی به‌هیچ وجه نمی‌توان به بخش خصوصی واگذار کرد.»
 
وی همچنین وظایف تصدی‌گری را نسبت به نفایس ملی اینطور بیان می‌کند: «تصدی نسبت به نفایس ملی (تخت جمشید و سلطانیه و...)  قابل واگذاری نیست اما می‌تواند از ظرفیت‌های بخش خصوصی استفاده کند. اما از اینکه موضوع را به بخش خصوصی واگذار کند عملا امکانپذیر نیست.»
 
مهندس بهشتی با اشاره براینکه اختیارات میراث‌فرهنگی قانونا و عملن قابل واگذاری نیست تاکید کرد: «به‌نظر من گفته‌های اخیر سنجیده نیست. توصیه می‌کنم در این چند روزی که از عمر مدیریت مسئولان ارشد سازمان میراث‌فرهنگی باقی است دیگر کاری انجام ندهند. حتی کار خوب هم نکنند چه برسد به واگذاری اختیارات سازمان میراث‌فرهنگی که کار بدی است.»

 

از تاکید رئیس جمهور منتخب بر توریسم تا خیال بافی یک مسئول

تاکیدات رئیس جمهوردولت یازدهم بر توریسم، ادعای ملک زاده در باره خصوصی کردن سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بدون در نظر گرفتن قوانین،مشکلات گردشگری چون حضور غیر متخصص‌ها در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، مشکلات صنعت حمل و نقل در هشت ساله گذشته، تبدیل انجمن به جامعه هتلداری و مسائل آن از مهمترین رخدادهای هفته گذشته گردشگری بوده است.


ـ حسن روحانی، رئیس جمهور منتخب، طی نشست خبری که داشت، به معضل بیکاری اشاره کرد و از گردشگری به عنوان یکی از راه‏هایی که می تواند مشکل اشتغال را حل کند، یاد کرد. او در این باره توضیح داد: «حل اساسی مسئله اشتغال با رونق اقتصادی است. زمانی که رونق اقتصادی درست شود و فضای کسب و کار بهبود پیدا کند مسئله اشتغال حل میشود. البته وقتی می‌گوییم اشتغال حل می‌شود یعنی قدم به قدم نرخ بیکاری رو به تنزل خواهد رفت و به یک رقم قابل قبول خواهیم رسید که تک رقمی شدن آرزوی همه ما است و ان شاء الله به آن برسیم.»
 
وی افزود: «باید زمینه را برای رونق اقتصادی فراهم کنیم. اولین قدم این است که قانونی که مجلس شورای اسلامی در زمینه بهبود فضای کسب و کار تصویب کرده، بلافاصله دولت آیین نامهاش را تدوین کند و این آیین نامه تصویب و ابلاغ خواهد شد. این اولین قدم خواهد بود.
 
وی افزود: «البته مشکلاتی هم بخشهای تولیدی ما دارند که دولت برنامهریزی میکنند که مشکلات قدم به قدم حل شود. ان شاء الله در سال اول کار دولت این مسئله را شاهد باشیم.»
 
راه حل اساسی اقتصاد ما رونق تولید است و پس از آن هدایت پس انداز مردم و هدایت نقدینگی به سمت تولید. ظرفیت های امروز در بخش تولید وجود دارد که خالی است و ما باید این ظرفیت ها را پر کنیم، یعنی بحث سرمایه از یک طرف و بهره‌وری از سوی دیگر؛ این دو قدم می‌تواند رونق را بوجود بیاورد و منجر به بهبود فضای کسب و کار و رونق تولید می شود و البته منظورم تنها سرمایه گذاری در بخش صنعت کشاورزی نیست، بلکه بحث توریسم هم جزئی از آن است.
 
او در پاسخ به سوال خبرنگار بی بی سی مبنی بر این که آیا برنامه ای برای بهبود رابطه با دولت انگلیس وجود دارد یا نه، گفت: «مبنای دولت این است با همه کشورهایی که آنها را به رسمیت می‏شناسیم، اگر مشکلی داریم، آن مشکلات رفع شود.»
 
روحانی همچنین سوال شبکه ان بی سی درباره این که وزارت خارجه آمریکا برای شما پیام تبریک فرستاده و در این پیام به دنبال این است که وارد مذاکره مستقیم شود آیا شما می پذیرید، را این چنین پاسخ داد: «رابطه ایران و آمریکا مساله پیچیده و دشواری است ، زخم کهنه وجود دارد باید تدبیر شود تا ترمیم شود ، قطعا به دنبال تنش نخواهیم بود ، عقل سلیم حکم می‏کند دو کشور به فکر آینده باشند گذشته را ترمیم کنند اما هرگونه سخن گفتن از مذاکره مستقیم باید بر مبنای احترام، منافع متقابل از موضع برابر باشد و بر اساس شرایطی صورت بگیردکه به آن شرایط عمل شود.
 
روحانی در ادامه در ادامه این نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره احتمال بازگشایی انجمن صنفی روزنامه نگاران ایران در دولت تدبیر و امید گفت: «من نه تنها آن انجمن را بلکه معتقدم هر انجمنی را طبق قانون باید فعال کنیم به دلیل اینکه این انجمن‏های صنفی بهترین راه برای اداره مسائل جامعه است و اداره مسائل جامعه باید به دست خود صنف و انجمن حرفهای و صنفی برگردد بنابراین تلاشم را در این راه خواهم
 
تاکید کرد: «دولت دهم به زودی باید اختیارات را به دولت یازدهم واگذار کند و به همین علت اجازه این کار را به رئیس سازمان میراث فرهنگی نمی‌دهند.»
 

 رئیس سازمان میراث فرهنگی از غیرممکن‌ها می‌گوید

در حالی رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور در رسانه‌ها اعلام کرده که تمامی اختیارات تصدی‌گری در این سازمان را یک جا به بخش خصوصی واگذار می کند که نه تنها زمان زیادی به اتمام دولت دهم نمانده بلکه یک کارگزار ارشد بورس می‌گوید که انجام این کار غیرممکن وخیالی است و در صورت چنین اقدامی حکمش از سوی دیوان عدالت اداری باطل می‌شود.


خبرگزاری میراث فرهنگی ـ گردشگری ـ برخی مواقع مسئولان، ادعاهایی می کنند که می‌مانیم گفته‏هایشان با کدام دید منطقی عنوان شده است.جالب این‌که مسئولان مربوط اصلاً به زمان کوتاه باقی مانده از دوران مدیریت شان فکر نمی‏کنند و به جای آن‏که شرایط را برای واگذاری به دولت آینده آماده کنند، اظهارنظرهای عجیب و غریبی می‏کنند.
 
به گزارش CHN، رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری شنبه 8 تیر ماه اعلام کرد: "تمامی اختیارات تصدی‌گری در سازمان را یک جا به بخش خصوصی واگذار خواهم کرد و این کار را انجام می‌دهم چون این اعتقاد بنده است، اینکه بعضی‌ها اظهارنظر کنند و کارشناسی کنند و حرفی بزنند خواهش می کنم ادامه بدهند من کار تخصصی خودم را انجام می‌دهم."
 
وی همچنین گفته بود "بنده کارم تخصصی و علمی است استاد دانشگاه هستم بنابراین حرف تخصصی می‌زنم به دولت‌های قبل و بعد هم فکر نمی‌کنم چون هر دولتی و هر سیستمی هم باید این راه بنده در سازمان را ادامه دهد چون ما نظرات و تفکرات بخش خصوصی را گرفته‌ایم که به اینجا داریم می‌رسیم مگر ما متخصص‌تر از بخش خصوصی هستیم. تک‌تک اینها توسط کارهای حقوقی انجام شده و به سرانجام می‌رسد احتیاج به پند و نصیحت کسی ندارم این کار را هم انجام می‌دهم حالا هر کسی بعداً نقدی دارد بیاید نقد کند. مراکز اقامتی هم به بخش خصوصی واگذار خواهد شد."
 


طبق این گزارش، وی که بسیار مطمئن از این گفته ها بدون هیچ‌گونه تردیدی سخنرانی می کرد ظاهراً به موضوع توجه نداشتند که بدون هماهنگی با سازمان های بالادستی این اجازه داده نمی‌شود.»
 
طبق اصل 44 قانون اساسی لازمه خصوصی کردن هربخش دولتی ورود آن به بورس یا فرابورس با توجه به زیان ده بودن یا نبودن آن سازمان یا شرکت است. در صورتی که مسائل مالی سازمان مربوطه مورد بررسی قرار گیرد مشخص می‌شود که باید به بورس یا فرابورس ورود کند اما همه این مراحل با نظارت سازمان خصوصی سازی، دیوان عدالت اداری مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
 
همایون دارابی کارگزار و کارشناس ارشد بازار سرمایه در گفت و گو با CHN، توضیح داد: «در صورتی که مدیریت سازمان میراث فرهنگی قصد خصوصی کردن داشته باشد باید از مراحل مورد نظر عبور کند.»
 
وی ادامه داد: «ضمن این‌که این اتفاق نمی‌افتد و اگر حکمی داده شود توسط دیوان عدالت اداری باطل خواهد شد.»
 
دارابی همچنین تاکید کرد: «دولت دهم به زودی باید اختیارات را به دولت یازدهم واگذار کند و به همین علت اجازه این کار را به رئیس سازمان میراث فرهنگی نمی‌دهند.»
 

ابتر ماندن گردشگری در هشت سال گذشته

بسیاری از کارهایی که طی دولت نهم و دهم در حوزه گردشگری اتفاق افتاد ابتر باقی ماند چراکه در راس آن برنامه‌ای وجود نداشت و همه امور سلیقه‌ای اجرا می‌شد.
 
خسروآبادی در این خصوص گفت: «بخش خصوصی نمی‌دانست با دولت و مدیران و تصمیمات آنها چه کند. با هر مدیری که وارد مذاکره می‌شد و به جلو می‌رفت، آن مدیر تغییر می‌کرد و دوباره باید نظرات طبق سلیقه مدیری دیگر تغییر می‌کرد تا بتواند راه خود را پیدا کند اینگونه بود که امکان تعامل دوسویه بین بخش خصوصی فعال در حوزه گردشگری و متولیات دولتی وجود نداشت.»
 
به اعتقاد مدیر اتحادیه هتلداران تهران، ارائه آمارهای این چنینی نه تنها تمسخر بسیاری از کارشناسان را در پی داشت بلکه سبب کاهش کیفیت خدمات نیز شد. چراکه با عنوان شدن آنچه که عملا در واقعیت وجود ندارد نواقص مشخص نمی‌شود. هنگامی که همه چیز خوب جلوه داده می‌شود کسی به دنبال کاستی‌ها نمی‌رود. اصرار بر ارائه آمار غلط نیز چالش دیگری بود که وضعیت گردشگری را بدتر می‌کرد.
 
خسرو آبادی همچنین به خوب نبودن تعامل مسئولان دولتی و متولیان گردشگری با بخش خصوصی اشاره کرد و یادآور شد: «از بخش خصوصی در دولت نهم و دهم خوب استفاده نشد و سازماندهی‌ها خوب شکل نگرفت. واگذاری‌ها اصلا شکل نگرفت درحالی که از سال 84 تاکنون بیش از 10 نامه درخصوص واگذاری‌ها برای سازمان میراث و گردشگری نوشته‌ایم که تاکنون به نتیجه نرسیده‌است.»
 
مدیر اتحادیه هتلداران تهران در ادامه اظهار کرد: «انتظار داریم در دولت یازدهم همه این امور در دو قالب انجام شود. اول آنکه قانون رعایت شود و اگر قانون و آیین نامه‌ای غلط است اصلاح شود نه آنکه دولت مردان و مسئولان بی قانونی کنند. دوم آنکه متوجه شوند که گردشگری در تمام دنیا در دست بخش خصوصی است و دولت‌ها بسترساز و حامی آن هستند نه متصدی بخش.»
 
نبود مدیریت هوشمند براساس مفاد قانونی
رئیس هیات مدیره انجمن مهندسی حمل و نقل ایران، نداشتن راهبرد موثر از اسناد بالادستی کشورو همچنین نبود مدیریت هوشمند براساس مفاد قانونی را یکی از مهمترین معزلات و مشکلات دولت پیشین دانست و ابراز کرد:« امیدواریم در دولت جدید، پرداخت وام و تسهیلات و فعالیت بخش خصوصی در الویت قرار گیرد.»
 
"سید ابوالفضل بهره‌دار" رئیس هیات مدیره انجمن مهندسی حمل و نقل ایران در گفت و گو با CHN، به توقعات این انجمن از رئیس‌جمهور اشاره کرد و گفت: «بررسی نشان می دهد چنانچه در افق 1404 سهم ریلی به 30 درصد در حمل بار برسد به قیمت های امروزی معادل 50 هزار میلیارد تومان در هزینه های جامعه (ناشی از مصرف انرژی، ایمنی و دیگر هزینه های اجتماعی) صرفه جویی می‌شود که معادل با کل سرمایه گذاری مورد نیاز در این بخش است.
 
به گفته وی، گسترش بخش مسافری ریلی علاوه بر منافع فوق بوده و سود خالص جامعه اضافه بر صرفه جویی فوق محسوب می‌شود.
 
وی به کاهش سهم حمل و نقل ریلی در بخش بار اشاره کرد و ادامه داد: «سهم حمل و نقل ریلی از کل شیوه های حمل و نقل در بخش بار در سال های گذشته کاهشی بوده و هم اکنون به حدود 7.5 درصد و سهم حمل و نقل ریلی در حمل بارهای ترانزیت نیز کاهشی بوده و به حدود 7.5 درصد رسیده است.»
 
رئیس هیات مدیره انجمن مهندسی حمل و نقل ایران با بیان این که در بخش مسافر برای اولین بار پس از سال ها رشد مثبت در عملکرد، در سال 1391 رشد منفی عملکرد ثبت شد خاطر نشان کرد:« سهم حمل و نقل ریلی در حمل مسافر در حال حاضر حدود 13 درصد بر حسب تعریف شاخص طبق روش های معتبر بین المللی است.»
 
بهره‌دار با بیان این‌که باید سهم ریل تا پایان سال 1394 طبق ماده 162 قانون برنامه پنجم توسعه در حمل مسافر 18 درصد باشد یادآور شد:« باید طبق بند الف ماده 163 قانون برنامه پنجم توسعه به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اجازه وصول عوارض از جابه‌جایی کالا و مسافر در جاده‌های کشور داده شده و وزارت راه و ترابری به ایجاد بانک جامع حمل و نقل کشور و تصویب طرح جامع حمل و نقل کشور تا پایان سال سوم برنامه (1392 )، اقدام کند.
 
وی در ادامه به مشکلات این انجمن اشاره کرد و اذعان داشت:« از مهمترین مشکلات این بخش می‌توان به بهره وری کمتر از نصف از خطوط ریلی برون شهری در مقایسه با متوسط دنیا،پایین بودن نرخ بلیت قطارهای مسافری و کنترل دولت بر نرخ تعرفه حمل مسافر ریلی، عدم اختصاص وام های کم بهره با اقساط طولانی از سوی صندوق توسعه ملی، پایین بودن نرخ سود در سرمایه گذاری خرید ناوگان توسط بخش خصوصی، بالا بودن عمر متوسط ناوگان ریلی (واگن های مسافری و لکوموتیوها 30 سال و واگن های باری 20 سال)، اتمام اتصال راه آهن به همه مرکز استان ها از مهمترین مشکلاتی هستند که طی هشت سال گذشته اقدامی برای آنها نشده است.»
 
موافقت وزیر بازرگانی با تبدیل جامعه هتلداران به اتحادیه
اتحادیه هتلداران در صدد تبدیل جامعه به اتحادیه هستند و تاکنون توانسته‌اند با دریافت موافقت وزیر بازرگانی این امر را پیش ببرند و در انتظار عملیاتی شدن آن در دولت یازدهم هستند.
 
"رجبعلی خسروآبادی" مدیر اتحادیه هتلداران تهران با اعلام خبر دریافت موافقت وزیر بازرگانی مبنی بر تبدیل جامعه هتلداران ایران به اتحادیه در این خصوص به CHN‌ گفت: «از این پس در حوزه استانی اتحادیه هتلداران استان شکل خواهد گرفت و در قالب کشوری نیز هتلداران دارای اتحادیه خواهند شد. البته این امر هنوز عملیاتی نشده و موافقت‌های لازم از وزارت بازرگانی دریافت شده‌است و امید است در دولت یازدهم این مهم محقق شود.»
 
او با تاکید آنچه که درخصوص تبدیل جامعه هتلداران به اتحادیه اتفاق افتاده بر اساس ساماندهی اصناف است گفت:‌ «با تبدیل جامعه هتلداران به اتحادیه، هر واحد اقامتی می‌تواند پس از دریافت پروانه از دستگاه‌های مربوطه، بر اساس قانون نظام صنفی از اتحادیه پروانه کسب دریافت کند. اتحادیه استان‌هایی مانند مشهد، تهران، اصفهان و ... نیز بر همین اساس شکل گرفته است.»
 
خسروآبادی نبود سامان در جامعه هتلداران را یکی از دلایل مخالفت اتحادیه‌ها برای ادامه کار جامعه هتلداران عنوان کرد و گفت: «مشکل عمده جامعه این است که نه جامع است نه مانع، به این معنا که نه همه را می‌تواند بپوشاند نه می‌تواند کسی را نفی کند. در تهران نمی‌توانید هتلی را پیدا کنید که عضو اتحادیه نباشد؛ غیر از هتل‌ها هم کس دیگری نیست، جامع و مانع بودن به این معناست. کسی نمی‌تواند بگوید در تهران هتل راه می‌اندازم و عضو اتحادیه نمی‌شوم. چراکه باید پروانه کسب را از اتحادیه دریافت کند و تا زمانی که عضو اتحادیه نباشد چنین امری میسر نیست.»
 
همچنین رئیس اتحادیه هتلداران خراسان رضوی با بیان این که جامعه هتلداران وجاهت قانونی ندارد گفت: ««بر اساس آنچه این روزها در دستور کار دولت قرار گرفته می‌توان از فعالیت جوامع هتلداران جلوگیری کرد چراکه این جوامع باید در قالب اتحادیه فعالیت کنند تا وجاهت قانونی داشته باشند.»
 
او افزود: «انتخابات و فعالیت جوامع هتلداران طبق اصول قانونی که مورد تایید ارگان‌های فعال باشد نیست از این رو باید هر چه سریعتر در صدد تشکیل اتحادیه هتلداران بر آمد. در واقع جوامع استانی باید تبدیل به اتحادیه شوند و جامعه هتلداران ایران نیز در قالب اتحادیه فعالیت خود را از سر گیرد.»
 
این درحالی است که مخالفان تبدیل جوامع هتلداران به اتحادیه معتقد هستند، وزارت بازرگانی برای صدور پروانه کسب برای تاسیسات گردشگری ماده 91 قانون نظام صنفی است. حال آنکه حاکمیت ماده 91 قانون برای صنوفی است که فاقد قانون خاص باشند. با توجه به آنکه تاسیسات گردشگری دارای قانون خاص بوده، مشمول تبصره ذیل ماده 2 قانون نظام صنفی هستند.
 
در این میان قانعی معتقد است: «در آن قانون، اصناف خاص مشخص شده‌است و نامی از هتلها برده نشده‌است. در ضمن در همان قانون صنفی عنوان شده که هتلداران باید دارای اتحادیه شوند. هتل‌ها باید علاوه بر پروانه کسب، پروانه بهره‌برداری را از سازمان میراث فرهنگی بگیرند.»
 
او با اشاره به حقوق قانونی که اتحادیه‌ها درخصوص اعمال نظر در حوزه مربوطه دارند تاکید کرد:‌ «اتحادیه تشکیلاتی است که آیین نامه اجرایی دارد و کارکرد آن مشخص است. اتحادیه‌ها برای پلمپ کردن یک واحد صنفی این اختیار را دارند تا به نیروی انتظامی دستور دهند تا این کار انجام شود. اما جوامع چنین جایگاهی در قانون ندارند. حتا میراث فرهنگی نیز برای پلمپ کردن واحدهای غیر مجاز یا مشکل دار از اتحادیه‌ها کمک می‌گیرد چراکه اتحادیه‌ها دارای جایگاه قانونی درخصوص اعمال چنین مواردی هستند.»

برای اطلاع از محل برگزاری نمایشگاههای صنایع دستی و سوغات میتوانید هرهفته با دیدن وبلاگ چرم نیما اخبار صنایع دستی از محل نمایشگاههای صنایع دستی ونحوه برگزاری آن مطلع شوید

نمایشگاه سلمانشهر ( متل قو) مازندران

نمایشگاه صنایع دستی و سوغات ۹ الی ۱۸ تیر غرفه ها ۹ و ۱۲ متری --غرفه ۹ متری ۴۰۰هزار تومان و غرفه ۱۲ متری ۵۰۰هزار تومان - محل نمایشگاه پلاژ جمشید آباد

محل اسکان هتل آپارتمان همراه با صبحانه روزی ۲۱ هزار تومان

محل اسکان مدرسه به صورت رایگان

----------------------------------------------------

نمایشگاه نوشهر (ساحل حسینی )

نمایشگاه صنایع دستی و سوغات ۲۵ الی ۳۱ تیرماه غرفه ۹متری و ۱۲ متری

---------------------------------------------------

 برای اطلاعات بیشتر و تکمیل فرم نمایشگاه میتوانید با شماره ۰۹۳۳۶۲۲۲۰۲۴ خانم اکبر زاده تماس حاصل نمایید .


مديرکل ميراث فرهنگي همدان خبر داد
آرامگاه بوعلي و بوستان ارم ميزبان دو جشن بزرگ در همدان
استان: همدان
 
 
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري همدان از برپايي دو جشن بزرگ در آرامگاه بوعلي‌سينا و بوستان ارم با همکاري شهرداري به مناسبت اعياد شعبانيه خبر داد.
 «عليرضا ايزدي» از برگزاري جشن‌هاي شعبانيه و هفته جوان با همکاري ميراث فرهنگي خبر داد و افزود: همدان هر سال در اين برهه زماني شاهد حضور مسافران زيادي در همدان است که با وجود اينکه بسياري از آنها در پارک‌ها اقامت مي‌کنند، به دنبال ايجاد فضاي شاد براي آنها هستيم.

وي تصريح کرد: به مناسبت هفته جوان، ميراث فرهنگي همدان با همکاري شهرداري برنامه‌هاي مفرح و متنوعي را براي شهروندان تدارک ديده است.

مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع ‌دستي و گردشگري همدان يادآور شد: اين برنامه از ساعت 21 تا 23 با اجراي برنامه‌هاي شاد و متنوع، همراه با موسيقي پاپ و سنتي در بوستان بلوار ارم برگزار مي‌شود.

وي اضافه کرد: در اين ويژه‌برنامه کودکان نيز با حضور عمو حميد برنامه‌هاي شادي را براي جوانان و خانواده‌ها برنامه‌ريزي کرده‌ است.

ايزدي اظهار کرد: همزمان با سوم تير ماه و ميلاد وليعصر (عج) نيز ويژه‌برنامه‌ شادي از سوي ميراث فرهنگي در آرامگاه بوعلي سينا تهيه شده است.

وي با بيان اينکه اين برنامه از ساعت 17 آغاز مي‌شود، خاطرنشان کرد: با توجه به اينکه مسافرت‌هاي تابستاني آغاز شده و آرامگاه نيز يکي از پربازديدترين اماکن گردشگري همدان به شمار مي‌رود، اين برنامه‌ها براي بهره‌مندي شهروندان به همراه مسافران برنامه‌ريزي شده است.

مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري همدان با اشاره به اينکه در اين هفته دو جشن بزرگ ملي را در کشور و همدان شاهد بوديم، اظهار کرد: همزمان با دو جشن ملي که موجب غرور و افتخار همه ايرانيان شد، جشن‌هاي اعياد شعبانيه نيز فضاي مفرح و شادي را در کشور ايجاد کرد که ميراث فرهنگي نيز در همين راستا برنامه‌هايي را پيش‌بيني کرد.

















































خانم زهرا حمیدی منش هنرمند قالیباف

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 26 خرداد 1392برچسب:حسن روحانی رییس جمهور ایران شد , توسط نیما ذاکری سعید |

 

حسن روحانی، با آرای 18613329 پیروز یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری شد. او که با حمایت جریان اصلاحات توانست رقبای خود را کنار بزند، بار دیگر امیدها را برای رسیدن به تحرک تازه‌ای در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی زنده کرد. به نظر می‌رسد با نگاهی به کارنامه دوران اصلاحات، چشم انداز روشنی را بتوان برای حوزه فرهنگی پیش بینی کرد. اکنون باید دید که سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که دال مرکزی عرصه فرهنگ به شمار می رود، بعد از 8 سال سیاست‌زدگی، سرانجام روی مدیران فرهنگی را به خود می بیند؟

 
دانلود فایل مرتبط با خبر:
 خبرگزاری میراث فرهنگی- گروه میراث فرهنگی- سرانجام شمارش آراء در ساعت 20:20 به پایان رسید و وزیر کشور جدیدترین نتایج آراء شمارش شده را اعلام کرد.
 
به گزارش CHN طبق آمار رسمی حسن روحانی با کسب 18میلیون 613 هزار 329 رأی اکثریت مطلق آرا را کسب و رئیس‌جمهور شد. نجار تاکید کرد: در مجموع 36 میلیون و 704 هزار و 156 نفر در انتخابات شرکت کردند که نشان دهنده حضور 72.7 درصدی مردم در انتخابات است. 
 
حسن روحانی که پیش از انتخابات هم بر اساس نظرسنجی ها گوی سبقت را از رقبای خود ربوده بود، با اجماع جریان های سیاسی به ویژه کنارگیری محمدرضا عارف ( نماینده جریان اصلاحات )  و حمایت سید محمد خاتمی و اکبر هاشمی رفسنجانی پیروز یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری شد.
 
روحانی که به گفته بسیاری از تحلیلگران سیاسی تنها راه برون رفت از شرایط 8 ساله گذشته به شمار می رفت، اکنون پیش بینی می شود، با پشتوانه جریان اصطلاحات بتواند قدم های محکمی در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و به ویژه فرهنگی بردارد.
 
نگاهی به دوره اوج جریان اصلاحات نشان می‌دهد که دستاوردهای مهمی در زمینه فرهنگ به دست آمده است، هرچند که این دوره هم با مشکلات، موانع و ضعف هایی همراه بود. اما این موانع و ضعف‌ها تجربه‌هایی است که به نظر می رسد با استفاده از تدبیر روحانی تبدیل به عملکرد قابل قبولی شود. تجربه‌هایی که در شرایط کنونی می تواند کلید بسیاری از درهای بسته باشد.
 
اصلاح طلبان که توانستند با استفاده از محوریت شعار «مردم سالاری»، « قانونمداری »، « مدنی شدن» گام های جدیدی در عرصه فرهنگ بردارند، درخشان ترین دوره را در انتشارات کتاب و آزادی مطبوعات و آزادی بیان برجای گذاشتند. در این دوره تعداد قابل توجهی روزنامه و مجله مجوز گرفتند و همین امر اقدام موثری شد در جهت رشد و بالندگی فرهنگی.
 
سازمان میراث فرهنگی هم در این دوران با مدیریت سید محمد بهشتی که او را بامداد میراث فرهنگی نامیدند، توانست موجبات تعالی این سازمان را فراهم کند. انتخاب مدیران فرهنگی و آشنا به حوزه میراث فرهنگی،تصویب مصوبه های مهمی همچون موظف کردن همه سازمان و نهادهای دولتی برای هماهنگی با سازمان میراث فرهنگی پیش از دست زدن به هرگونه اقدامات عمرانی، رای زنی‌های جدید برای وارد شدن به عرصه ثبت جهانی پس از وقفه طولانی و ...در همین دوران به نتیجه رسید. اقداماتی که البته برخی از آن ها به غیر از ثبت جهانی بعدها با تغییر مدیران و سیاسی شدن این سازمان روشی عکس پیش گرفت و کارنامه ای تلخ از خود به گذاشت.
 
اکنون این انتظار می رود که در دولت جدید، جریان اصلاحات جایگاه و مرتبه خود را داشته و با تدابیر درست قفل بسیاری از بن بست های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی گشوده شود.
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 26 خرداد 1392برچسب:رونمايي از تمبر يادبود روز جهاني صنايع دستي, توسط نیما ذاکری سعید |


معاون صنايع دستي اصفهان اعلام کرد؛
 
 
 
 
معاون صنايع دستي استان اصفهان گفت: به مناسبت روز جهاني صنايع دستي تمبر ياد بود روز جهاني صنايع دستي منتشر و رونمايي شد .



 به نقل از اداره روابط عمومي و امور فرهنگي استان اصفهان "احمد اديب" افزود : تمبر يادبود روز جهاني صنايع دستي همزمان با افتتاح بازار الکترونيکي صنايع دستي اصفهان توسط معاون عمراني استانداري اصفهان، معاون سياسي امنيتي استانداري ، مدير کل پست استان اصفهان و پيشکسوتان صنايع دستي استان اصفهان رونمايي شد.

وي اظهار داشت: انتشار اين تمبر با همکاري اتحاديه صنف صنايع دستي ، اداره کل پست استان اصفهان و اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي وگردشگري استان اصفهان صورت گرفت .

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 26 خرداد 1392برچسب:يک عصر به ياد ماندني در نمايشگاه سفر , توسط نیما ذاکری سعید |


عکاس: مرتضی لطف اللهی
يک عصر به ياد ماندني در نمايشگاه سفر
از تخفيف 30 درصدي شرکت هاي مسافرتي تا برپايي شب فرهنگي استان ها
استان: تهران
 
 
نمايشگاه سفر درحالي شامگاه روز شنبه هفته گذشته 18 خردادماه جاري با حضور «دکتر محمد شريف ملک زاده» معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران افتتاح شد که اخبار خوش معاون رئيس جمهور در مراسم افتتاحيه اين نمايشگاه نويد بخش برنامه ريزي هاي ارزشمند در خصوص رشد سفر و گردشگري در کشور است.

در اين نمايشگاه که از 18 خردادماه جاري به مدت يک ماه ادامه دارد 120 شرکت مختلف از جمله دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي، هتل ها، شرکت هاي هواپيمايي و ... به معرفي خدمات خود به بازديد کنندگان پرداخته و بسته هاي خدماتي خود را با 10 الي 30 درصد تخفيف ارايه خواهند کرد.

در حالي که تنها 8 روز از فعاليت اين نمايشگاه مي گذرد آمار بالاي بازديد کنندگان از اين نمايشگاه نويد بخش رونق مناسب اين نمايشگاه و استقبال بي نظير بازديد کنندگان از اين نمايشگاه است.

خبر خوش معاون رئيس جمهور در مراسم افتتاحيه
خبر خوش "واگذاري صدور مجوز دفاتر خدمات مسافرتي به بخش خصوصي" از زبان دکتر محمد شريف ملک زاده در مراسم افتتاحيه نمايشگاه سفر نشان دهنده توجه جدي سازمان ميراث فرهنگي به بخش خصوصي است.

معاون رييس جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اعلام اين خبر در مراسم افتتاحيه "نمايشگاه سفر" که با حضور جمع کثيري از فعالان بخش خصوصي حوزه گردشگري و سفر در مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران برگزار شد با تاکيد بر نقش تاثير گذار بخش خصوصي در توسعه و تقويت صنعت گردشگري گفت: براساس برنامه ريزي هاي جديد،صدور مجوز دفاتر خدمات مسافرتي و گردشگري و اقامتي به بخش خصوصي واگذار خواهد شد.

دکتر محمد شريف ملک زاده افزود: سازمان ميراث فرهنگي به عنوان يک سازمان دولتي بايد نقش نظارتي داشته باشد و بايدهمه مراحل صدور مجوز ها به بخش خصوصي واگذار شود.
دکتر ملک زاده با قدرداني از انجمن هاي صنفي و بخش خصوصي حوزه گردشگري از جمله جامعه تورگردانان، هتلداران،‌دفاتر خدمات مسافرتي و ... ياد آور شد: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بايد تنها به نقش مهم خود يعني نظارت و آموزش بپردازد و صدور مجوز بايد توسط بخش خصوصي انجام شود.

نشست صميمي معاون رئيس جمهور با بخش خصوصي
اعلام حمايت هاي جدي دولت و سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تنها به مراسم افتتاحيه و اعلام خبر خوش "واگذاري صدور مجوز دفاتر خدمات مسافرتي به بخش خصوصي" ختم نشد بلکه بعد از پايان مراسم افتتاحيه و در حاليکه ساعت از 10 شب هم گذشته بود نشست صميمانه دکتر محمد شريف ملک زاده معاون رئيس جمهور رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با فعالان گردشگري بخش خصوصي و انجمن هاي صنفي در حوزه سفر و گردشگري نيز برگزار و تا نيمه شب ادامه يافت.

در اين نشست صميمانه معاون رئيس جمهور ضمن شنيدن صحبت ها و اظهار نظرهاي فعالان بخش خصوصي در حوزه سفر و گردشگري بر توجه جدي دولت و سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از بخش خصوصي و انجمن هاي صنفي تاکيد کرد.

در نمايشگاه سفر چه خبر است؟
براي اطلاع از آخرين وضعيت نمايشگاه سفر و استقبال از اين نمايشگاه به سراغ «دکتر منوچهر جهانيان» معاون گردشگري کشور مي رويم که وي نيز در سخناني هدف از برگزاري "نمايشگاه سفر" را معرفي مسيرهاي جديد گردشگري بخصوص مناطق کمترشناخته شده عنوان مي کند و مي گويد: اين نمايشگاه به منظور آشنا سازي علاقمندان با جاذبه هاي گردشگري و تشويق آنان براي مسافرت با تور راه اندازي شده است.

وي با بيان اينکه اين نمايشگاه از 18 خرداد به مدت يک ماه در کاخ نياوران برگزار مي شود مي افزايد: دفاتر خدمات مسافرتي و گردشگري و آژانسهاي هواپيمايي حاضر در اين نمايشگاه بسته هاي خود را به با تخفيف 10 تا 30 درصدي ارائه خواهند کرد.

جهانيان با اعلام اين که ساعات بازديد از نمايشگاه سفر 16 الي 22 مي باشد اضافه مي کند: يکي از مهمترين موضوعاتي که در نمايشگاه سفر مطرح است معرفي مسير هاي جديد گردشگري و تشويق گردشگران براي مسافرت با تور است.

جهانيان خاطر نشان مي کند: آمارها نشان دهنده استقبال از اين نمايشگاه است و در آستانه سفرهاي تابستاني شرکت هاي خدمات مسافرتي و گردشگري به نحو مطلوبي به معرفي خدمات خود مي پردازند.

برگزاري شب هاي فرهنگي استان ها
اما يکي ديگر از جاذبه هاي نمايشگاه سفر برپايي مراسمي با عنوان شب فرهنگي استان هاي مختلف در حاشيه اين نمايشگاه در مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران است به گونه اي که هر شب يکي از استان ها در حاشيه اين مراسم با برپايي شب فرهنگي به معرفي آداب، رسوم، سنن، سوغات و ... در استان خود مي پردازند که اين مراسم نيز مي تواند کمک بزرگي به توسعه و رونق سفر باشد.

شب فرهنگي استان ها در مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران با اجراي موسيقي سنتي و اجراي بازي هاي بومي و حتي گاه شاهنامه‌خواني همراه است.
در نمايشگاه سفر برخي استان ها با شيريني سنتي پذيرايي و بسته‌هاي تبليغاتي به معرفي جاذبه‌هاي تاريخي، طبيعي، فرهنگي و آداب و رسوم مي پردازد.

يک توصيه به خانواده ها و متقاضيان سفر
نمايشگاه سفر در فضايي دلنشين و در مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران به مدت يک ماه ادامه دارد. فضاي نوستالوژيک اين مجموعه فرهنگي تاريخي به همراه برگزاري مراسم شب فرهنگي استان ها فضايي دلنشين را براي بازديد از نمايشگاه سفر در يک عصر به ياد ماندني رقم زده است که بازديد از نمايشگاه سفر در اين فضاي به يادماندي مطمئنا به خاطره اي ماندگار براي خانواده ها و متقاضيان سفر تبديل خواهد شد.

 
 

 

 

 

معاون گردشگري کردستان از برگزاري جشنواره فرهنگي، هنري اقوام ايراني در اين استان خبر داد.


 

آرمان وطن دوست ضمن اعلام اين خبر گفت: به مناسبت آغاز سفرهاي تابستانه و معرفي آداب، فرهنگ، هنر و صنايع دستي استان کردستان و ديگر استانهاي کشور، نمايشگاه صنايع دستي و جشنواره فرهنگي، هنري اقوام ايراني از تاريخ 3 /4/92 لغايت 12/4/92 در پارک ديدگاه سنندج با حضور اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کردستان و استانهاي مختلف کشور برگزار مي شود.


وي اظهار داشت: اين جشنواره با همکاري شرکت نمايشگاههاي تصوير هنر نوين و اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان کردستان و سازمان پارکهاي شهرداري سنندج در پارک ديدگاه از ساعت 16 لغايت 20 شب آماده پذيرائي از هموطنان گرامي است.

وطن دوست هدف از برگزاري اين نمايشگاه و جشنواره را گسترش و ترويج صنايع دستي و معرفي فرهنگ، هنر و آيين هاي محلي سراسر کشور و همچنين فراهم نمودن عرصه هاي مناسب براي گذراندن اوقات فراغت مسافران و گردشگران تابستاني و افزايش ماندگاري آنها در استان عنوان کرد.

معاون گردشگري کردستان تصريح کرد: برنامه هاي اين جشنواره شامل بر پايي نمايشگاه صنايع دستي و سوغات استانهاي سراسر کشور، موسيقي، رقص محلي استانها و معرفي آيين هاي سنتي و محلي مناطق مختلف مي باشد که بازديد از اين نمايشگاه براي عموم مردم آزاد است.

نوشته شده در تاريخ شنبه 25 خرداد 1392برچسب:حسن روحاني رييس جمهور منتخب مردم ايران شد, توسط نیما ذاکری سعید |

 

براساس نتيجه قطعي شمارش آراي يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري حسن روحاني با 18 ميليون و 613 هزار و 329 راي از کل آرا ماخوذه در مرحله اول به عنوان رييس جمهور منتخب مردم براي 4 سال آينده انتخاب شد.



حسن روحاني متولد 21 آبان 1327 در سرخه شهرستان سمنان است. وي که در حال حاضر علاوه بر نمايندگي مردم تهران در مجلس خبرگان، رييس مرکز تحقيقات استراتژيک مجمع تشخيص مصلحت نظام است، عضويت در مجمع تشخيص مصلحت نظام و شوراي عالي امنيت ملي را در کارنامه خود دارد.



روحاني، نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي در دوره چهارم و دوره پنجم و دبير شوراي عالي امنيت ملي از سال 1368 تا 1384 بوده است.او در اين سمت، رئيس تيم هسته‌اي و مذاکره‌کننده ارشد ايران با سه کشور اروپايي آلمان، فرانسه و بريتانيا در مورد برنامه هسته‌اي ايران بود.



در 22 فروردين 92، حسن روحاني با شعار «دولت تدبير و اميد» براي انتخابات رياست جمهوري رسماً اعلام کانديداتوري کرد. وي در 17 ارديبهشت، با حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور، نام خود را براي رقابت 24 خرداد ثبت کرد.

صفحه قبل 1 ... 14 15 16 17 18 ... 42 صفحه بعد

.: Weblog Themes By LoxBlog :.

تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.