فروشگاه اینترنتی صنایع دستی چرم نیما
Leather Craft Shop Nima

وقت بخشیدن و صاف کردن دلهاست و بخخش گناهان و ماه پاک کردن دل و جان از هوس ها و نا ملایمت ها ، این ماه بر همه مبارک باد .

 

فرهنگسرای فردوس با هدف تجلیل از هنرمندان پیشکسوت و برتر حوزه صنایع دستی برنامه ای را با عنوان "طلوع ماندگار" برگزار می کند.

به گزارش خبرنگار مهر در این مراسم از استاد عبدالله مهری پیشکسوت هنر سفالگری و استاد دانشگاه و استاد بیاض امیرعطایی پیشکسوت ساخت کمانچه و ستار و حسن رحمانی هنرمند جوان دارای نشان اصالت یونسکو تجلیل می شود.

این برنامه روز دوشنبه 17 تیر ساعت 17 در نگارخانه پردیسان فرهنگسرای فردوس برگزار خواهد شد.

آموزش رشته های مختلف صنایع دستی
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 16 تير 1392برچسب:آموزش رشته های مختلف صنایع دستی , توسط نیما ذاکری سعید |

آموزش رشته های مختلف صنایع دستی

رشته سراجی سنتی (کیف سازی )

 ساخت وسایل چوبی ( نازک کاری چوب )

ساخت کشتی چوبی دست ساز

گلیم بافی

فرش بافی

ویترای شیشه

 برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره 55707394 تماس حاصل نمایید .


 

نوشته شده در تاريخ شنبه 15 تير 1392برچسب:هنرمند پيشکسوت رشته شيشه آبگينه درگذشت, توسط نیما ذاکری سعید |
هنرمند پيشکسوت رشته شيشه آبگينه درگذشت

هنرمند رشته شيشه آبگينه و مدير بازنشسته سازمان صنايع دستي سابق  درگذشت.

ب محمد ضيائي متولد 1336 از شهرستان بروجرد يکي از مديران بازنشسته سازمان صنايع دستي سابق از سال 1355 تا 1379 صبح ديروز جمعه(7تير) درگذشت.

وي فارغ التحصيل رشته طراحي صنعتي با درجه ممتاز از دانشکده هنرهاي زيبا دانشگاه تهران، برنده بورس تحصيلي انجمن فرهنگي ايران و ايتاليا، تجربه شيشه گري با روش هاي کهن در ايتاليا، آلمان و چک اسلواکي، شرکت در نمايشگاه هاي تخصصي فلورانس، ميلان-مونيخ و هامبورگ، شرکت در بيش از 30 نمايشگاه تخصصي داخلي، مدرس دانشگاه از سال 1364، درجه يک هنري و عضو کميته هنرهاي صناعي فرهنگستان هنر، عضويت در شوراي ارزشيابي هنرمندان آبگينه در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و مديريت کارگاه آموزشي آزاد هنرهاي تجسمي با درجه يک از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي را در کارنامه درخشان خود دارد.

 

سخنگوی فراکسیون میراث فرهنگی و گردشگری مجلس:

ایرج ندیمی سخنگوی فراکسیون میراث فرهنگی و گردشگری مجلس، سیاست، برخی تصمیم گیری ها، فقدان استراتژی قوی و مدیریت را از جمله اصلی ترین مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری می داند. او به دلیل همکاری اش با دولت احمدی نژاد به انتقاد مستقیم از مسئولان دولتی نمی پردازد، اما بین اظهاراتش مقصر بیشتر معضلات را دولت می داند.

خبرگزاری میراث فرهنگی – گروه مجلس: ایرج ندیمی سخنگوی فراکسیون میراث فرهنگی و گردشگری مجلس، سیاست، برخی تصمیم گیری ها، فقدان استراتژی قوی و مدیریت را از جمله اصلی ترین مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری می داند. او به دلیل همکاری اش با دولت احمدی نژاد به انتقاد مستقیم از مسئولان دولتی نمی پردازد، اما بین اظهاراتش مقصر بیشتر معضلات را دولت می داند. نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل درباره تصمیم ریئس سازمان میراث فرهنگی درباره خصوصی سازی های اخیر سازمان میراث فرهنگی نیز می گوید « هر رفتار و کار غیر قانونی قابل بازگشت است و تشکیلات لازم برای بازگشت چنین فعالیت هایی وجود دارد». ندیمی روزی اصلاح طلب بود. با آغاز به کار محمود احمدی نژاد به سمت دولت رفت و حالا به گفته خودش با کارگروه های دولت روحانی همکاری دارد.
  
سیاسی بودن سازمان میراث فرهنگی در دولت های نهم و دهم چه اندازه بر تضعیف عرصه میراث فرهنگی تاثیرگذار بود؟
 
ما در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری چند بحران داشتیم. بحران اصلی در این سازمان سیاست زدگی سازمان میراث فرهنگی بود. بحران بعدی مربوط به تصمیم گیری های جدید بود. مثل تصمیم هایی که درباره هدفمندی یارانه ها گرفته شد و به ایجاد بحران در سازمان میراث فرهنگی منتهی شد. چون بخش عمده ای از قیمت ها و به دنبال آن درآمد ها تحت تاثیر این موضوع قرار گرفت. در همین راستا ارتباطات بین الملل طورها تحت تاثیر قرار گرفت.
 
عواملی که به آن اشاره کردید بر کار دیگر دستگاه ها و سازمان ها نیز تاثیرگذار بود، اما وضعیت وضعیت هیچ کدامشان مانند سازمان میراث فرهنگی نیست.
 
البته بخشی از بحران هم مربوط به مدیریت و فقدان استراتژی است. تعامل ضعیف بین سازمان میراث فرهنگی با دیگر قوا مانند مجلس مشکلات جدی برای عرصه میراث فرهنگی و گردشگری به وجود آورد و باعث شد در منابع بودجه ای سازمان میراث فرهنگی مشکل به وجود آید.  علاوه بر این بخشی از زیرساخت ها که جز هدف گذاری های دولت در راستای گردشگری بود به انجام نرسید. همه اینها باعث شد گردشگری از بعد خارجی به داخلی به گردشگری داخلی یا ایران گردی تبدیل شد.
 
حضور مدیران نا آشنا به حوزه میراث فرهنگی و گردشگری با اهداف سیاسی چقدر بر وضعیت نا بسامان سازمان تاثیرگذار بود؟
 
طبیعی است اگر در هر سازمانی افراد با اهداف سیاسی وارد شوند، فعالیت های آن سازمان تحت تاثیر قرار می گیرد. سیاست زدگی موضوعی است که شهرداری تهران هم تحت تاثیر آن قرار گرفته است. هرجا افراد بخواهند برای رسیدن به کار بعدی و اهداف دیگرشان فعالیت کنند، آن سازمان تحت تاثیر قرار می گیرد. برخی سعی می کنند با اهداف فرهنگی، عمرانی و اجرایی کار سیاسی بکنند و برخی نیز با رویکرد سیاسی کار سیاسی می کنند.
بطور مثال درباره پروژه ایرانیان خارج از کشور بخشی از اینها در ارتباط با امید دادن و با هدف سیاسی و اقتصادی بود. طبیعی است آدم سیاسی رویکرد سیاسی دارد و رویکرد سیاسی آثار سیاسی از خود به جای می گذارد.  نتیجه قطعی رویکرد سیاسی اقتصادی نیست و ممکن است در همان چارچوب سیاسی باقی بماند.
 
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در اظهارات اخیرش از خصوصی سازی فعالیت های اجرایی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری صحبت کرده است. آیا چنین تصمیمی از سوی معاون رئیس جمهور قابل اجرا است؟
 
هر رفتار و کار غیر قانونی قابل بازگشت است و تشکیلات لازم برای بازگشت چنین فعالیت هایی داریم. کسی نمی تواند مسائل مربوط به حاکمیت را واگذار کند. خدمات را می توان به بخش خصوصی انتقال داد. شما می توانید در کاخ سعد آباد رستوران داشته باشید، اما نمی توانید موزه و کاخ را بخرید.
 
 
چرا فراکسیون میراث فرهنگی و گردشگری نتوانست آنطور که باید و شاید به عنوان یک نهاد نظارتی، بر تصمیم ها و فعالیت های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تاثیرگذار باشد؟
 
تلاش شده که این اتفاق بیافتد اما نگاه به مجموعه میراث فرهنگی و گردشگری به جواب مثبت نمی رسید. ما باید قبول کنیم وقتی نگاه مجلس از یک مجموعه بر می گردد پاسخ های لازم داده نمی شود. بطور مثال بین مجلس و یکی از وزارت خانه های عمرانی چنین موضوعی وجود ندارد. اما اگر همان وزارت خانه عمرانی، سیاسی اداره شود نگاه مجلس بر می گردد. این ربطی به فراکسیون ندارد! این موضوع معطوف به نگاه است و نگاه مجلس با آدم ها تغییر می کند.
 
یعنی مجلس به خاطر این که یک سازمان تعامل لازم ندارد، نگاهش را به آن سازمان تغییر می دهد و وظیفه نظارتی اش را انجام نمی دهد؟
 
شاید نگاه تغییر بکند، اما کمیسیون ها و فراکسیون ها موضوعات را پیگیری می کنند. بطور مثال دولت روزهای پایانی خود را می گذراند. اما در همین روزهای پایانی سوالی درباره سفرهای مشائی به مجلس آمده است. این پیگیری به گونه ای است که بعد از تغییر دولت نیز احتمال پیگیری پرونده ها وجود دارد.
 
به عنوان موسس و سخنگوی فراکسیون میراث فرهنگی و گردشگری در مجلس، چه کسی را برای حضور در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری دولت یازدهم مناسب می دانید؟
 
چون من با کار گروه های دولت آینده مرتبط هستم، نمی توانم در این باره حرفی بزنم.

 

خبرگزاری تسنیم: رئیس سازمان میراث فرهنگی گفت: برخی در بدنه کارشناسی سازمان میراث فرهنگی مخالف طرح واگذاری تصدی گری بخش خصوصی هستند که در این صورت " آقای رحمتی" آنها را بیرون بیاندازید.

و اما رانت چيست؟!

نوشته شده در تاريخ جمعه 14 تير 1392برچسب:و اما رانت چيست؟!, توسط نیما ذاکری سعید |
رانت در واقع درآمدي است كه نه به‌خاطر فعاليت توليدي، بلكه به‌خاطر ساختار انحصاري بازار و فقدان رقابت به دست مي‌آید. انحصارگري كه مي‌تواند بهايي بيش‌تر از حاشيه هزينه توليد دريافت كند، اين توانايي را مديون فقدان رقبا و كالاهاي جايگزين است، نه مرغوبيت كالايش! طبيعي است كه انحصارگر براي حفظ اين انحصار حاضر به صرف منابع و هزينه كردن است، منابعي كه بايد براي توليد صرف گردند! نتيجه اين رفتار رانت خوارانه(Rent Seejing Behavior) اتلاف بيش‌تر منابع و كاهش بهره وري اقتصادي در جامعه است.

در سيستم‌هاي اداري تمركزگرا، زيان‌هاي رفتار رانت خوارانه ابعاد تازه‌اي پيدا مي‌كنند. در اين سيستم‌ها نه بنگاه‌هاي توليدي، بلكه نهادهاي اداري به رقابت بر سر منابع، سهم از بودجه عمومي و قلمرو انحصاري خود مشغول هستند. اين نهادهاي اداري لازم نيست از انحصارات طبيعي برخوردار باشند، بلكه با استفاده از مقررات دولتي و قدرت قانونگذاري خود مي‌توانند موانع لازم را ايجاد كنند. يك ناظر بي‌طرف معمولا از حجم مقررات دولتي كه براي حفظ چنين انحصاراتي وضع مي‌شوند، متعجب مي‌شود.

در اين رقابت دستگاه‌هايي بودجه عمومي و فرصت‌هاي توسعه را قرباني مي‌كنند كه افزايش رفاه عامه و تقويت زيرساخت‌هاي توسعه اقتصادي و اجتماعي جامعه هدف اصلي و دليل وجوديي آنهاست. جالب اين‌جاست كه اين رقابت‌ها نه تنها منابع محدود اقتصادي را به هدر مي‌دهند، بلكه باعث مختل شدن روند توسعه مي‌شوند. در اين ميان، دلايلي كه برخي از ديوانسالاران براي اين تصميمات خود مي‌آورند، دردآور است. اين دلايل پيش از آن‌كه مستند به تحقيق علمي باشند، بيش‌تر گرته‌برداري از كليشه‌ها و باورهاي نادرست هستند.

امري كه چندان اشكالي ندارد. اگر به ياد بياوريم هدف تنها توجيه تصميمات اتخاذ شده است و گرنه دلايل واقعي، معمولا انگيزه‌هاي اين ديوانسالاران براي دفاع از قلمروي اداري خود و حفظ انحصارات سازماني نهادهايشان است. در نتيجه مهم نيست كه انحصار دفاتر گمنام محلي مطرح باشد يا دانشگاه‌هاي ممتاز ديوانسالاران هميشه و همه جا ديوانسالار هستند و براي دفاع از اين منابع به تاكتيك هاي مشابه و متاسفانه جوامع مختلف هزينه اين رفتار نابخردانه را با كندي و انحراف روند توسعه‌شان مي‌پردازند.

گسترش رانتخواري در ايران و نتايج زيان‌بار آن

شايد بتوان نقطه شروع رانت خواري به معني كلاسيك و علمي آن را به فضاي پيش آمده از سوي كارگزاران بعد از خاتمه 8 سال دفاع مقدس عنوان كرد. فضايي كه با سرعت بسيار مي‌رفت تا از بار معني جنگ و ساده زيستي آن دوران به سوي يك اقتصاد ليبراليستي و مبتني بر سرمايه داري سوق داده شود. در واقع فضاي اقتصاد به وجودآمده در زمان جنگ كه اين روزها رهبر معظم انقلاب و دلسوزان نظام به آن اشاره مي‌نمايند، جاي خود را به تدريج به تجمل‌گرايي و ثروت اندوزي داد، جهتي كه حتي در تریبون‌هاي رسمي توسط رياست دولت وقت به جامعه تزريق مي‌شد.

گرچه بخشي از فضاي ايجاد شده را نيز مي‌توان به تحت كنترل بودن 80 درصد اقتصاد كشور در زمان جنگ از سوي دولت نسبت داد، اما اگر منصفانه به قضايا نگاه كنيم شاهد خواهيم بود كه با وجود اين‌كه اكثر اقتصاددانان اقتصاد دولتي را منشأ ايجاد فضاي رانتي عنوان مي‌نمايند، اما در كشورمان شاهد بوديم كه همين خصوصي‌سازي كه در زمان دولت سازندگي شروع شد، درآمد بسياري از رانت خواري‌هاي كلان شد.

شايد وقت آن رسيده باشد كه با بيان كردن برخي از اين پشت پرده‌ها، از ضربه‌هاي جدي به ريشه‌هاي نظام اسلامي جلوگيري به عمل آوريم! چرا كه سكوت بيش از اين، موجب وارد آمدن خسارات بيشتري به پايه‌هاي اين نظام خواهد شد!

 

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 13 تير 1392برچسب:جشنواره بزرگ شبهای رمضان , توسط نیما ذاکری سعید |

نمایشگاه صنایع دستی و سوغات

مکان : شهریار - شهرک اندیشه - میدان شهدای گمنام - زمان 19 تیر به مدت 15 روز

 شماره تماس برای اجاره غرفه : 02634663453----09125604419 آقای جانی

 

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 13 تير 1392برچسب:نمایشگاه صنایع دستی بیرجند , توسط نیما ذاکری سعید |

14 تیرماه افتتاحیه نمایشگاه بین المللی بیرجند

ساعت بازدید :17 الی 22

شماره تماس : 09121401233

ناطقی

 

عتماد| بحث واگذاري رسمي مجوزهاي سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي در اين سازمان آنقدر بالاگرفته كه رييس سازمان كارشناسان مخالف خصوصي سازي را تهديد به اخراج كرده است. اصرار دولت در آخرين ماه بقايش بر اجراي اين مصوبه كارشناسان حوزه را به شك انداخته است، ملك زاده، رييس شش ماهه سازمان ميراث فرهنگي، اما عزمش بر اجراي طرح جزم است و هيچ مخالفتي را برنمي تابد و اعلام كرده است هر كس با اين طرح مخالف است را از سازمان بيرون مي اندازم. روز گذشته، برنامه واگذاري رسمي مجوزهاي صنايع دستي به بخش خصوصي از سوي سازمان ميراث فرهنگي اجرا شد، برنامه يي كه با موج مخالفت هاي صنعتگران صنايع دستي مواجه شد. اين برنامه در قالب تجليل از صادر كنندگان و صنعتگران نمونه كشور و رونمايي از لوح مجوز سه گانه واگذاري مجوز پروانه توليد كارگاه صنايع دستي جواز تاسيس و كارت شناسايي صنعتگران به بخش خصوصي برگزار شد، رييس سازمان با اعلام اينكه روي اين طرح كار كارشناسي زيادي انجام شده است، گفت: «در هيات دولت واگذاري تصديگري هاي سازمان ميراث فرهنگي به بخش خصوصي بحث شد و پس از آن مصوبه اين طرح ابلاغ شد. برخي اظهار مي كنند مخالف اين واگذاري هستند. ما نمي خواهيم مجوزها را به اتحاديه هاي حسن و حسين واگذار كنيم بلكه اين اتحاديه ها استاني و تخصصي هستند. از همين امروز اعلام مي كنم هر كسي كه در بدنه سازمان مخالف اين طرح قانوني است را از سازمان ميراث فرهنگي بيرون مي اندازيم چرا كه معتقديم اين كار بايد انجام شود.»از نگاه اين معاون رييس جمهور، اگر اختيارات حوزه تصديگري در دست سازمان هاي دولتي باشد، فسادآور خواهد شد. ماموريت رييس جمهور به معاون، ابلاغ مصوبه است و اين نشان از اصرار احمدي نژاد بر اجراي مصوبه است. دولت مي گويد عدم اجراي مصوبه تخلف است. آقاي معاون معتقد است برخي از شوگران شوي تبليغاتي خود را در رسانه هاي سياسي ادامه مي دهند اما بدانند هرچه حرف بزنند ما كارمان را قوي تر انجام مي دهيم بخش خصوصي هم از اين طرح ما حمايت كند. در حالي كه رييس سازمان از لزوم اجراي مصوبه، سخن مي گفت، در خارج از سالن، جمعي از صنعتگران و هنرمندان صنايع دستي نسبت به اين واگذاري ها با امضاي بيانيه يي اعتراض خود را به امضاي اين واگذاري نشان دادند. آنها معتقدند طرح واگذاري مجوزهاي مربوط به صنايع دستي عجولانه بوده است. شاهرخ پوري يكي از اين هنرمندان معترض ضمن امضاي بيانيه به مهر گفت: «بخش خصوصي چه تضميني مي تواند بدهد كه به تعهدات قانوني خود عمل كند و نيازهاي هنرمندان صنايع دستي را برآورده سازد؟ چرا دولت دهم شتابزده اين كار را انجام مي دهد و اجازه نمي دهد تا دولت يازدهم با وقت بيشتر و كار كارشناسي تر روي اين مساله تصميم گيري كند. درباره طرح واگذاري امور صنايع دستي شفاف سازي نشده است و صنعتگران و هنرمندان صنايع دستي تا روز شنبه از اين طرح خبر نداشتند. چه دليلي دارد كه سازمان ميراث فرهنگي اين طرح را مخفيانه برنامه ريزي و اجرا مي كند. ما مخالف خصوصي سازي امور صنايع دستي هستيم. بايد به هنرمند بودجه داده شود اما با اين واگذاري ها برخي افراد سوءاستفاده خواهند كرد.»از نگاه مخالفان، اين طرح شخصي سازي است تا خصوصي سازي. اكثر مخالفان اين طرح خواستار بررسي مجدد آن در دولت يازدهم با استفاده از نظرات كارشناسان بودند. هنرمندان صنايع دستي اذعان دارند اين قشر از جامعه زير خط فقرند و در طرح واگذاري تنها برخي از رشته هاي پول زا در اولويت اشخاص قرار مي گيرند. در بيانيه اعتراضي اين هنرمندان آمده است: «جمعي از توليد كنندگان صنايع دستي متوجه شده ايم كه در تاريخ دهم تيرماه 92 تمامي وظايف سازمان ميراث فرهنگي در حوزه صنايع دستي به دلايل نامعلوم و به صورت شتابزده به بخش خصوصي واگذار مي شود بنابراين از رييس جمهور منتخب و روساي قوه قضاييه و مقننه مي خواهيم كه از اين مساله جلوگيري شود تا جناب آقاي روحاني رييس جمهور منتخب در دولت يازدهم نسبت به اين موضوع تصميم گيري كند.»

 

فرهنگ > موسیقی - پیکر استاد احمد ابراهیمی، پیشکسوت آواز ایرانی صبح روز پنجشنبه ششم تیر با حضور مردم و چهره‌های هنری از مقابل تالار وحدت به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا تشییع شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در این مراسم که با آواز‌خوانی شهرام ناظری و علیرضا قربانی همراه بود، سخنرانان از ابعاد هنری و انسانی شخصیت احمد ابراهیمی یاد کردند.


هنرمندی که با درویشی گوشه‌گیری کرده بود
در این مراسم، شهرام ناظری با انتقاد از بی‌توجهی به بزرگان موسیقی کشور گفت: «نمی دانم ما چطور انسان‌هایی هستیم که وقتی هنرمندان و یا افراد برجسته در قید حیات هستند به آ‌ن‌ها ادای دین نمی‌کنیم و وقتی از این دنیا می‌روند بر سر می زنیم که چه فردی را از دست دادیم.»

 

شهرام ناظری

شهرام ناظری در این مراسم از عادت مرده پرستی در ایران انتقاد کرد


او ادامه داد: « بعد از درگذشت هر یک از بزرگان و پیشکسوتان عرصه هنر، به نظرم سخنرانی‌ها و تعریف و تمجید‌ها هم دیگر راه به‌ جایی نمی برد. فقط امیدوارم سال‌ها و شاید قرن‌ها بگذرد که این مرده‌پرستی را کنار بگذاریم و قدر افرادی چون استاد احمد ابراهیمی را بدانیم که با بزرگواری و درویشی گوشه‌گیری کرد و در زمانی که به حضور ما نیاز داشت هیچ‌گاه اعتراضی نکرد.»


شوالیه آواز ایران افزود: «از دست ما دیگر کاری بر نمی آید که بخواهیم برای این گنجینه بزرگ و آرام موسیقی ایرانی انجام دهیم، اما امیدورام لااقل قدر هنرمندان محجوب و ارزشمند دیگری چون رامبد صدیف و محمد موسوی را بدانیم و در زمان حیات به یاری آنها بشتابیم.»


انتقاد از مسابقه شهرت
حمیدرضا نوربخش، مدیر عامل خانه موسیقی یکی دیگر از سخنرانان این مراسم بود که با اشاره به درگذشت سه هنرمند پیشکسوت در روزهای گذشته گفت: «دریغ مندانه می گویم که هفته ها وروزهایی که سپری می کنیم، ایامی است که مرتب خبرهای ناگواری را از درگذشت هنرمندان قبیله موسیقی می شنویم که فقدان و جبران حضور آن‌ها بسیار مشکل و حتی محال است. من به نوبه خودم درگذشت استادان حافظی، شهناز و ابراهیمی را به جامعه موسیقی کشور و مردم هنر‌دوست این سرزمین تسلیت می گویم.»


در ادامه، این خواننده در توصیف ویژگی های هنری و انسانی استاد احمد ابراهیمی گفت: «همیشه وقتی صدای زیبای استاد را می شنیدم، اشراف برشعر و ادبیات از آوازش طراوش می کرد. حضورش در عرصه موسیقی توام با اخلاق ، معرفت و تواضع بود، در حالی که اشراف کامل وی به ردیف موسیقی ایران و صدای بی نظیرش از او یک خواننده بزرگ ساخته بود.»

 

احمد ابراهیمی

جمعی از هنرمندان حاضر در مراسم تشییع پیکر استاد احمد ابراهیمی


او ادامه داد: «آن‌چه فارغ از ویژگی‌های فنی و هنری استاد ابراهیمی لازم است به آن بپردازیم، وارستگی این مرد بزرگ است که درایام جوانی و زمانی که تسلط و شهرت و چهره زیبایی هم داشت، اما به خاطراصول اخلاقی که به آن پایبند بود، عرصه را رها کرد و هیچ گاه به دنیال کسب شهرت و مقام نرفت. در حالی که او شاگرد هنرمند بزرگی چون مرتضی خان محجوبی بود، در اوج کار را رها کرد و این همان چیزی است که باید برای همه ما درس باشد.»


نوربخش افزود: «مساله حسادت در وجود این مرد هیچ راهی نداشت. او هر کار خوبی را که می شنید با تمام وجود از آن تعریف می کرد و حتی من شاهد بودم که در زمان‌هایی به هنرمندان جوان تماس می گرفت و از آنان به خاطر اثری که تولید کرده بودند قدردانی می کرد و این ویژگی کمی نیست و فقط بر آمده از مردان عارف است.»


مدیر عامل خانه موسیقی در ادامه صحبت هایش انتقاداتی را مطرح کرد و از جمله گفت: «درمراسم تشییع پیکر استاد فریدون حافظی من انتقادهایی به مسوولان فرهنگی هنری کشور داشتم اما امروز می خواهم انتقادهایی به خودمان و به دوستان قبیله آواز داشته باشم. متاسفانه این روزها مسابقه شهرت دامن خوانندگان جوان را گرفته است و این موضوع بسیار خطرناکی است که باید به آن توجه بیشتری کرد.»


حمید رضا نوربخش همچنین با انتقاد از مدیران فرهنگی افزود: «احمد ابراهیمی از مال دنیا هیچ نداشت و نکته ای که باید به متولیان و مسوولان فرهنگی کشور بگویم این است که استاد حتی یک منزل شخصی هم از خود نداشت و این درد و فاجعه ای بزرگ برای جامعه هنری کشور است که امیدوارم در آینده مسوولان به این موضوع مهم نگاه جدی تری داشته باشند.»


مرد شعر و ادبیات
در ادامه این مراسم، علیرضا قربانی ضمن تجلیل از خدمات استاد ابراهیمی در عرصه موسیقی گفت: « تسلط حیرت آور استاد ابراهیمی در عرصه ادبیات و شعر بی نظیر بود که واقعا برای من که در محضر وی چیزهای بسیاری آموختم، مثال زدنی و حیرت آوراست. او به واقع مرد شعر و ادبیات موسیقی ایران بود.»


او ادامه داد: «آقای نوربخش آن‌چه که باید را در مورد شخصیت والا و ارزشمند استاد ابراهیمی گفتند و من فقط به این نکته بسنده می کنم که روزگاری با افتخار از شاگردان مستقیم این هنرمند ارزشمند موسیقی ایرانی بودم.»

 

احمد ابراهیمی

پیکر استاد احمد ابراهیمی در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد


در این مراسم هنرمندان و مسئولان دیگری چون مهدی آذر سینا، علی جهاندار، پری ملکی، نصرالله ناصح پور، هادی منتظری، داود گنجه ای، محمد سریر، سهیل محمودی، هوشنگ قوانلو، عبدالحسین مختاباد، فاضل جمشیدی، حمید شاه آبادی، علی ترابی، علی مراد خانی، مرتضی کاظمی، پرویز اسماعیلی و حضور داشتند.

 

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 6 تير 1392برچسب:کیف پاسپورتی چرم گاو - ( چرم نیما ), توسط نیما ذاکری سعید |

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 6 تير 1392برچسب:کمربند چرم گاو - ( چرم نیما ), توسط نیما ذاکری سعید |

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 6 تير 1392برچسب:ست سه تکه و دوتکه - چرم گاو - ( چرم نیما ), توسط نیما ذاکری سعید |

نمونه کیف یک طرفه مردانه - چرم گاو - چرم نیما 55707394-021

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 6 تير 1392برچسب:نمونه کیف یک طرفه مردانه - چرم گاو - چرم نیما 55707394-021, توسط نیما ذاکری سعید |

گزارش تصویری تخریب بزرگترین بافت خشتی جهان در آخرین ماه دولت دهم + عکس‌های تازه

نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 6 تير 1392برچسب:گزارش تصویری تخریب بزرگترین بافت خشتی جهان در آخرین ماه دولت دهم + عکس‌های تازه, توسط نیما ذاکری سعید |
گزارش تصویری

تخریب بزرگترین بافت خشتی جهان در آخرین ماه دولت دهم + عکس‌های تازه

یزد بزرگترین بافت خشتی جهان است که اکنون خرد می‌شود. بهانه، توسعه امامزاده جعفر است و وسعت تخریب باورکردنی نیست. می‌گویند لودرها با فرمان مصوبه هیات دولت آرامش را از بافت تاریخی یزد گرفته‌اند. دولت دهم در آخرین ماه حضورش در پاستور، فرمانی ناخوشایند برای پیشینه یزد صادر کرده‌است.

خبرگزاری میراث فرهنگی ـ گروه میراث فرهنگی ـ محدوده امامزاده جعفر یزد این روزها یادآور بحران زلزله و جنگ است. خانه‏های بزرگترین بافت خشتی و تاریخی جهان یک به یک خراب شده و هیچ‏ گوش شنوایی صدای کسانی را که می‏گویند خانه‏هایمان را خراب نکنید نمی‏شنود. خانه‏ها یک به یک ‏فرو می‏ریزند و اهالی می‏گویند که زمین‏هایشان به محدوده و قبرستان امامزاده جعفر می‏پیوندد. استانداری فرمان داده و شهرداری اجرا می‏کند. میراث فرهنگی می‏گوید مخالفت است اما پشت همه این اتفاقات مصوبه هیات دولت قد علم می‏کند.

 

به گزارش CHN عکس‏های پیش رو بخشی از تخریب‏های چند روز گذشته است که همچنان ادامه دارد. این عکس‏ها با موبایل گرفته شده به همین علت کیفیت مناسب را ندارند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

چرا در نمایشگاه روز جهانی صنایع دستی سخنی از واگذاری بخشهای مختلف سازمان گفته نشد و سخنی در مراسمهایی که برگزار کردن در طول نمایشگاه گفته نشد تا مراتب اعتراض هنرمندان را در همان نمایشگاه به اطلاع کلیه مسئولان که در گیر سیاسی بازیهای خود شده اند به گوششان میرساندیم . به جای اینکه با بچه بازی درگیری ها سیاسی خود را حل کنید به فکر راه حل اصولی و منطقی باشید و بدانید که دوران 8 سال به پایان رسیده همان گونه که دوره های گذشته به پایان رسید .


 

در چند سال اخیر شرکتهایی در سازمان میراث فلرهنگی و صنایع دستی و گردشگری بوجود آمدند که کسی نمیدانست که سر منشاء این شرکت ها به کجاست ولی به تازه گی سر منشاء تمام این شرکتها پیدا شده و دست عواملی را نشان میدهد که میخواهند این سازمان را نابود کنند در این راستا از کلیه هنر دوستان و تاریخ دوستان عزیز تقاضا د اریم که مراتب اعتراض خود را به اطلاع کلیه مسئولانی که چشمانشان را بسته اند برسانند و مانع از نابودی این سازمان گردند .

 

مجلس به اظهارات رئیس سازمان میراث فرهنگی واکنش نشان می دهد؛

احتمال تذکر کتبی کمیسیون فرهنگی به محمود احمدی نژاد

اظهارات معاون احمدی نژاد در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری آنچنان واکنش کمیسیون فرهنگی را بر انگیخت که یکی از اعضای این کمیسیون از احتمال تذکر کتبی به رئیس جمهور سخن می گوید.

خبرگزاری میراث فرهنگی – گروه مجلس: اظهارات معاون احمدی نژاد در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری آنچنان واکنش کمیسیون فرهنگی را بر انگیخت که یکی از اعضای این کمیسیون از احتمال تذکر کتبی به رئیس جمهور سخن می گوید.
 
سخنان اخیر معاون رئیس دولت درباره کاهش تصدی گری دولت و واگذاری امور به بخش خصوصی در سازمان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری عجیب و نسنجیده بود، چنانکه صدای اعتراض اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس را هم بلند کرد. اعضای کمیسیون فرهنگی که از آرام ترین ساکنان خانه ملت هستند، این بار زبان به انتقاد از رئیس سازمان میراث فرهنگی باز کردند و اظهارات او را خلاف قانون و غیر کارشناسی دانستند.
 
نصراله پژمان فر عضو کمیسیون فرهنگی چند روز پس از اظهار نظر رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، این اظهار نظر را عجولانه می داند و می گوید که گفته های ملک زاده ایراد های مختلفی دارد. این نوع خصوصی سازی کاملاً غیر کارشناسانه است.
 
او با بیان این که بر اساس اصل 44 قانون اساسی باید برخی بخش های اجرایی به بخش خصوصی منتقل شوند، این سوال را از مسئولان سازمان میراث فرهنگی می کند که «در دو سال و نیم گذشته که برنامه پنجم اجرا شده، میراث فرهنگی چه کاری در راستای تحقق این تکلیف قانونی انجام داده است».
 
او اظهاراتش را این گون هادامه می دهد که «در سال های گذشته هیچ کاری انجام داده نشده، هیچ جلسه ای تشکیل نشده و هیچ برنامه ریزی برای این موضوع انجام نگرفته است. اما بعد از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری رئیس سازمان میراث فرهنگی بدون هیچ مقدمه ای می گوید که تا نهم تیر باید همه بخش ها را به بخض خصوصی واگذار کنیم. این تصمیم کالاً عجولانه است.»  
 
اشاره پژمان فر به اظهارات چند روز پیش ملک زاده رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است. او در واپسین روزهای خرداد در مراسم انعقاد تفاهم نامه سازمان میراث فرهنگی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفته بود «کار ما در سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری نظارت و سیاستگذاری است. ما می خواهیم تصدی گری دولت را به حداقل برسانیم .9 تیرماه کلیه اختیارات تصدی گری سازمان میراث فرهنگی به بخش خصوصی واگذار خواهد شد .»
 
معاون رییس جمهور این تصمیم را «تخصصی» دانسته بود و تاکید کرده بود «اگذاری امور به بخش خصوصی با نظر و تفکر فعالان این بخش صورت می گیرد و یک کار کاملا کارشناسی شده است. هر دولتی و هر سیستمی که بر روی کار می آید باید این کار ما را ادامه دهد».
 
اما عضو کمیسیون فرهنگی با رئیس سازمان میراث فرهنگی هم نظر نیست و می گوید واگذاری امور بر اصل 44 قانون اساسی بنا بر ضوابط خاصی است که هیچ کدام از این ضوابط در سازمان میراث فرهنگی نظر گرفته نشده است. او طرح چنین واگذاری هایی در سازمان میراث فرهنگی را کاملاً ابهام آمیز می داند.
 
نماینده استان خراسان رضوی در ادامه از آنچه او «حضور جریان انحرافی» می نامد، اظهار نگرانی می کند و می گوید: آنچه ما نگران آن هستیم و رد پای آن را کاملاً حس می کنیم، حضور جریان انحرافی در این موضوع است. آنها می خواهند امکانات یکی از بزرگترین مراکزی که وجود دارد را به تاراج ببرند.
 
پژمان فر در ادامه اظهاراتش نحوه مدیریت محمدشریف ملک زاده در سازمان میراث فرهنگی را از لب تیغ انتقاد می گذراند و می گوید: عملکرد ملک زاده در زمان حضورش کاملاً غیر تخصصی بود. ما ایشان را یک مدیر غیر آشنا به بحث میراث فرهنگی می دانیم. تصمیم های ایشان و تعویض مدیران سازمان، نشان دهنده این موضوع است.
 
او تغییر دو مدیر در میراث فرهنگی و گردشگری خراسان رضوی در دوره ریاست ملک زاده را شاهدی بر گفته خود می گیرد و می گوید: زمان ایشان دو تعویض انجام شده است که نشان داد او با حوزه میراث فرهنگی کاملاً غیر آشنا هستند.  اظهارات اخیر ملک زاده نیز یکی از تصمیم های عجولانه، غیر کارشناسی و غیر تخصصی اوست.
 
آنچنان که این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نهم می گوید مسئولان فعلی سازمان میراث فرهنگی می خواهند در زمان مدیریتشان بخشی از این سازمان را به لایه های مدیریتی خودشان منتقل بکنند و این موضوعی است که کمیسیون فرهنگی با آن مخالف است.
 
پژمان فر همچنین از نامه ای سخن می گوید که اعضای کمیسیون فرهنگی با امضای آن درباره تصمیم های رئیس سازمان میراث فرهنگی به محمود احمدی نژاد تذکر شفاهی داده اند. او همچنین می گوید: در این باره با آقای فروزنده صحبت کرده ایم تا این موضوع را پیگیری کنند تا جلوی آن گرفته شود. اگر اگر این تذکر شفاهی بی نتیجه بود، بدون شک برای جلوگیری از این موضوع به رئیس جمهور تذکر کتبی خواهیم داد.
 
همچنین احمد سالک، رئیس کمیسیون فرهنگی نیز در گفت و گو با خبرگزاری CHN می گوید که رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری حق ندارد برای واگذاری کلیه امور در سازمان میراث فرهنگی، وقت تعیین کند. او تاکید می کند این تصمیم معاون احمدی نژاد درست نیست و در پایان دولت مشکلاتی را به وجود می آورد. 
 
رئیس کمیسیون فرهنگی همچنین اعتقاد دارد از نظر قانونی ملک زاده نمی توانند به راحتی بسیاری از کارها را در سازمان میراث فرهنگی به بخش خصوصی واگذار کند. باید بحث های زیادی در این زمینه انجام بگیرد.
 
به نظر می رسد مسئولان سازمان میراث فرهنگی در روزهای آخر یاد کارهایی افتاده اند که باید در هشت سال گذشته انجام می دادند، اما انجام ندادند. حالا قصد دارند در فرصت چند روزه مسئولیتشان پایبندی به وظایفشان را به همگان نشان ثابت کنند، اما به نظر می رسد کمی دیر شده است.
 
در مقابل اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس نیز که در سال های گذشته کمترین تعامل را با سازمان میراث فرهنگی داشتند و نظارتشان بر کارهای این سازمان به انتقاد های رسانه ای محدود می شد، این روزها فهمیده اند که می توانند به خاطر تخلف های رئیس سازمان میراث فرهنگی، به محمود احمدی نژاد تذکر بدهند. این روزها نه تصمیم مسئولان سازمان میراث فرهنگی از سر وظایف و بهتر شدن وضعیت میراث فرهنگی و گردشگری است، نه نظارت سختگیرانه اعضای کمیسیون فرهنگی.

 

همراهی دولت با تصمیم ملک زاده؛

امور تصدی سازمان میراث فرهنگی به تشکل‎های صنفی واگذار می‏شود

اظهارات چند روز پیش رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری درباره خصوصی‏سازی امور تصدی‎گیری سازمان تحت امرش اگرچه با انتقادهای گسترده‏ای از سوی کارشناسان حوزه میراث فرهنگی و گردشگری مواجه شد و اخطار اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس را به همراه داشت، اما دولت امروز با واگذاری بخشی از امور تصدی سازمان میراث فرهنگی به تشکل‏های صنفی موافقت کرد تا ملکزاده قدرت خود در سازمان میراث فرهنگی را به رخ منتقدانش بکشد.

خبرگزاری میراث فرهنگی ـ به گزارش CHN دولت امروز (چهارشنبه) با واگذاری امور تصدی قابل واگذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به تشکل‏های صنفی موافقت کرد.
 
بر اساس آنچه در پایگاه اطلاع رسانی دولت منتشر شده، هیئت وزیران بنا به پیشنهاد سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و در اجرای ماده (24) قانون مدیریت خدمات کشوری - مصوب 1386- تصویب کرد؛ مواردی همچون مجوز ایجاد، اصلاح، تکمیل، درجه بندی و نرخ‏گذاری تاسیسات گردشگری و نظارت بر آنها، مجوز تاسیس و نظارت بر فعالیت دفاتر خدمات مسافرتی، سیاحتی و جهانگردی و صدور جواز تاسیس و پروانه تولید کارگاه‏های هنرهای سنتی و بازارچه های صنایع دستی در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از مصادیق امور تصدی شناخته می‏شود و سازمان مذکور می‏تواند انجام آنها را به تشکل‏‎‎های صنفی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری واگذار کند.
 
بر اساس این خبر در صورت لزوم، دستورالعمل اجرایی این تصویب نامه ظرف 10 روز توسط سازمان یاد شده تدوین و ابلاغ می‏شود. این مصوبه از سوی محمدرضا رحیمی؛ معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.
 
محمدشریف ملک زاده، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در اظهاراتی گفته بود که تا 9 تیرماه تمامی اختیارات تصدی‏گری سازمان میراث فرهنگی به بخش خصوصی واگذار می‏شود.  
 
او در اظهاراتش گفته بود که «باید از نگاه اداری خارج شویم و تمامی امور را به بخش خصوصی واگذار کنیم تمامی صنوف، اتحادیه‏ها و دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی باید توان عملیات و اجرا داشته باشد .کار ما در سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری نظارت و سیاستگذاری است. ما می‏خواهیم تصدی گری دولت را به حداقل برسانیم».
 
چنین تصمیم گیری از سوی رئیس پرحاشیه‏ترین معاونت محمود احمدی نژاد در دولت‏های نهم و دهم واکنش‏های بسیاری را به همراه داشت.
 
سید محمد بهشتی، رئیس پیشین سازمان میراث ‌فرهنگی در گفت و گو با خبرگزاری CHN  در این خصوص به ملک زاده توصیه کرد که «در این چند روز باقیمانده کار خوب هم انجام ندهد چه برسد به این اقدام اخیر که بد است».
 
به گفته بهشتی گروهی از وظایف سازمان میراث‌فرهنگی حاکمیتی است که اساسا قابل واگذاری به بخش خصوصی نیست. از سوی دیگر، یکسری وظایف تصدی‌گری هم وجود دارد که در این وظایف تصدی‌گری بخشی از آن را نمی‌توان به‌طور قانونی و عملی واگذار کرد.
 
همچنین رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در تذکری از رئیس دولت دهم خواست که مانع اقدام عجولانه رئیس سازمان میراث فرهنگی شود.
 
او همچنین به خبرگزاری CHN گفت «رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری حق ندارد برای واگذاری تمامی امور در سازمان میراث فرهنگی، وقت تعیین کند. این تصمیم معاون احمدی نژاد درست نیست و در پایان دولت مشکلاتی را به وجود می آورد».
 
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس عقیده دارد «مسئولان سازمان میراث فرهنگی در روزهای آخر یاد کارهایی افتاده اند که باید در هشت سال گذشته انجام می دادند، اما انجام ندادند. حالا قصد دارند در فرصت چند روزه مسئولیتشان پایبندی به وظایفشان را به همگان نشان ثابت کنند، اما به نظر می رسد کمی دیر شده است.»
 
«مهدی حجت»، بنیان‌گذار سازمان میراث فرهنگی و عضو شورای چهارم شهر تهران اظهارات ملک زاده را خیال باطل خوانده بود و به CHN گفته بود: «برای واگذاری یک سازمان دولتی به بخش خصوصی ضوابطی وجود دارد که مراحل قانونی آن باید از طریق مجلس شورای اسلامی طی شود. میراث فرهنگی ارث رئیس سازمان نیست که آن را واگذار کند. متعلق به مردم است و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی دراین‌باره تصمیم می‌گیرند.»
 
این طور که پیداست نه انتقاد های کارشناس های عرصه میراث فرهنگی و گردشگری و نه تذکرهای اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس نتوانستند رئیس سازمان میراث فرهنگی را از تصمیم اش منصرف کنند. اما در مقابل ملک زاده توانست دولت را در اجرای تصمیم اخیرش با خود همراه کند. به نظر می‏رسد باید منتظر تحولات اساسی در روزهای باقی مانده کار دولت دهم باشیم، تحولاتی که شاید برای حوزه میراث فرهنگی و صنعت گردشگری کشور گران تمام شود.

تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.